Take away Bestil bord

Din favoritrestaurant

Vælg din foretrukne Bone's-restaurant og se, hvornår vi har åbent.

Hyggelige restauranter over hele landet

Hos Restaurant Bone’s får du en ægte amerikansk atmosfære for hele familien. Om så du leder efter et sted at spise middag for både voksne og børn, fejre fødselsdag med børnenes venner eller holde studentergilde for familie fra nær og fjern, så er Bone’s en af Danmarks mest familievenlige restauranter, hvor der er plads til alle og enhver.

Restaurant Bone’s har i mange år været kendt for sine familievenlige spisesteder, som favner mennesker i alle aldre - fra de helt gamle og ned til de yngste. Her står menuen blandt andet på indbydende BBQ-retter såsom møre spareribs, lækre burgere og friske salater fra vores store salatbar med masser af råvarer at vælge imellem.

Vi har sammensat et menukort for hele familien og sørger for gode priser både til frokost, om aftenen og i hverdagene. Vores restauranter i Danmark har åbent hele ugen, så du til hver en tid kan komme på besøg og få et lækkert måltid mad - både som snack, frokost, aftensmad eller take away, når maden helst skal nydes hjemme i sofaen.

Vores berømte BBQ-marinade og autentiske stemning har gjort Bone’s til en af de mest elskede danske restauranter. Det var selveste Sam Bones, der i tidernes morgen eksperimenterede med et hav af råvarer og ingredienser og kom frem til vores unikke BBQ-smag, som i dag er elsket af voksne og børn landet over.

Kom med på en rejse ned ad ’Memory Lane’. På væggene i vores restauranter finder du tusindvis af klenodier, som vi har importeret hele vejen fra USA, og som du kan betragte, når du spiser på din lokale Bone’s. Du finder altid en restaurant i nærheden af dig, for vi har mere end 24 spisesteder i Danmark – og så endda en Bone’s i Nuuk på Grønland.

Når du træder ind i en af Bone’s mange restauranter i Danmark, vil du med det samme blive mødt af rustikke træmøbler og vægge fyldt med autentiske amerikanske retro-dekorationer - alt lige fra spraglede surfbrætter fra Californien til slidte cowboystøvler fra det vilde Texas. Alle vores restauranter er dekoreret forskellige, så du møder altid et unikt syn, når du besøger Bone’s.

 

Spisesteder i nærheden

Uanset om du er barn, teenager, voksen eller pensionist, så vil Bone’s restauranter give dig og dine nærmeste en fantastisk smagsoplevelse. Det bedste af det hele er dog, at der altid er en af vores restauranter, lige i nærheden af hvor du bor! Har du lyst til Bone’s? Find spisesteder i nærheden af dig ved at klikke på ovenstående menu – nemmere bliver det ikke.

Til forskel fra så mange andre spisesteder i nærheden af dig, så er Bone’s for både børn og voksne. Familien er i højsædet hos os, og vi sørger for, at børnene får brændt noget krudt af, før I skal spise et lækkert måltid på Bone’s. Alle vores spisesteder er indrettet med legeland, hvor børnene kan brænde masser af energi af, før aftensmaden serveres.

Pak tæppet, træd op på cyklen eller hop ind i bilen. Til tider skriger hverdagen på et nemt og velsmagende måltid mad. Hos os har du mulighed for at bestille lækre BBQ-retter fra alle vores danske restauranter. Alt, du skal gøre, er at finde dit nærmeste spisested, så sørger vi for take away til dig og hele familien – meget nemmere bliver det ikke.

Du kan blandt andet bestille lækre BBQ-spareribs, møre ribeye-steaks, smagfuldt kyllingebryst og meget andet. Hertil kan du blande din egen salat fra vores salatbar til at tage med hjem. Vi kan også blande den for dig, hvis det skal gå hurtigt. Vi har desuden et bredt udvalg af bokse til hele familien, som indeholder de bedste retter fra vores restauranter i Danmark.

Vi sørger for et nemt måltid mad, og du har altid mulighed for at bestille take away fra vores spisesteder i nærheden af dig. Alt du skal gøre er at besøge vores hjemmeside og bestille din mad - så er den klar, når du kommer frem til restauranten. På den måde får du Bone’s berømte stemning og atmosfære med hjem til dit eget spisebord.

Hvis du allerede nu ved, at du skal et smut forbi os i aften eller om en uge, kan du blot klikke dig ind på vores bookingside for at bestille bord. På den måde er du helt sikker på at have et bord, når du skal af sted med familien eller vennerne. Hvis du ønsker at bestille bord til et større selskab, skal du blot ringe til dit nærmeste spisested, så står de klar til at hjælpe.

 

Amerikanske restauranter i Danmark

Vi har restauranter på Sjælland, Fyn og i Jylland, så du kan altid finde Bone’s spisesteder i nærheden af dig. Temaet er gennemgående for alle vores restauranter i Danmark – men alligevel får du en unik oplevelse i hver eneste restaurant. Vi har forskellig udsmykning i vores restauranter, så du kan glæde dig til noget nyt, hver eneste gang, du besøger en ny Bone’s.

Findes der virkelig noget bedre end en lækker salatbar med friske råvarer? Hos Bone’s restauranter i Danmark har I mulighed for at dykke ned i en kæmpe salatbar. Vores buffet består af et kæmpe udvalg af tilbehør såsom kylling, grøntsager, frugt og meget mere, så du kan lave utallige smagskombinationer som forret til eksempelvis dine BBQ-spareribs eller Big Boy Burger.

Vores danske restauranter står alle for den samme høje kvalitet af mad og stemning, som kendetegner Bone’s. Vi får altid leveret friske råvarer til vores salatbar og madlavning, og vores trofaste kunder har sørget for, at vi nu kan byde folk indenfor i mere end 24 restauranter i Danmark. Vores ansatte står altid klar til at hjælpe dig og dit selskab.

Til trods for, at vi elsker BBQ-marinerede kødretter, har vi også en masse til vegetaren. For hos Bone’s skal der være plads til alle, når man møder op i vores danske restauranter. Og vi sørger for, at I kan komme sammen på en rejse til det amerikanske Midtvesten og opleve både smag og atmosfære fra ’The Good Old America’.

Find din restaurant, kom indenfor, og sæt dig til rette, så klarer vi et måltid for dig, som du sent vil glemme. Det er lige meget om du er mand, kvinde, barn eller voksen – alle er velkommen, og vi har noget for enhver smag. Vi glæder os til at se dig i en af vores mange restauranter i Danmark!