Take away Bestil bord

Handelsbetingelser ved online køb hos Bone’s Restauranter

Bone’s Restauranter A/S
CVR-nr. :19639606
E-mail: bones@bones.dk
Website: www.bones.dk

Bestilling
Det er muligt at bestille og betale Take Away på www.bones.dk. Når bestillingen er gennemført online, modtager du en bekræftelse pr. sms. Du kan printe en kopi af din bestilling direkte fra webshoppen og desuden få en kvittering på dit køb ved afhentning i restauranten.

Betaling
Betaling kan foretages online, og der kan betales med Visa og MasterCard. Der opkræves ikke kortgebyr eller andre gebyrer i forbindelse med online betaling. Alle priser i vores webshop er oplyst i danske kroner inkl. moms. Du kan bruge Bone´s Gavekort til betaling i restauranten ved afhentning, men ikke til online betaling.

Manglende afhentning
Ved uafhentede bestillinger opkræves hele beløbet for ordren på det tidspunkt, hvor ordren er sat til afhentning.

Fortrydelse
Der er ikke fortrydelsesret på online køb hos Bone’s jf. forbrugeraftaleloven.

 Persondata
I forbindelse med dit køb i Bone’s online Take Away shop har vi brug for dit navn, telefonnummer og e-mail.

Vores registrering af disse bruges udelukkende til at identificere dig ved afhentning af dit køb, og data gemmes hos Bone’s i op til 5 år, hvorefter de slettes.

Ingen informationer deles med personer eller selskaber uden for Bone’s og alene øverste ledelsesniveau og dataansvarlige har adgang til data. Der registreres således ingen personfølsomme data, og du kan som registreret jf. persondataloven altid få indsigt i det registrerede ved henvendelse på bones@bones.dk.