Handelsbetingelser

Bone’s Restauranter A/S
CVR-nr. :19639606
E-mail: bones@bones.dk
Website: www.bones.dk


Ved online køb

Bestilling
Det er muligt at bestille og betale Take Away på www.bones.dk. Når bestillingen er gennemført online, modtager du en bekræftelse pr. SMS. Du kan printe en kopi af din bestilling direkte fra webshoppen og desuden få en kvittering på dit køb ved afhentning i restauranten.

Betaling
Betaling kan foretages online, og der kan betales med Visa og MasterCard. Der opkræves ikke kortgebyr eller andre gebyrer i forbindelse med online betaling. Alle priser i vores webshop er oplyst i danske kroner inkl. moms. Du kan bruge Bone´s Gavekort til betaling i restauranten ved afhentning, men ikke til online betaling.

Manglende afhentning
Ved uafhentede bestillinger opkræves hele beløbet for ordren på det tidspunkt, hvor ordren er sat til afhentning.

Fortrydelse
Der er ikke fortrydelsesret på online køb hos Bone’s jf. forbrugeraftaleloven.

Persondata
I forbindelse med dit køb i Bone’s online Take Away shop har vi brug for dit navn, telefonnummer og e-mail.

Vores registrering af disse bruges udelukkende til at identificere dig ved afhentning af dit køb, og data gemmes hos Bone’s i op til 5 år, hvorefter de slettes.

Ingen informationer deles med personer eller selskaber uden for Bone’s og alene øverste ledelsesniveau og dataansvarlige har adgang til data. Der registreres således ingen personfølsomme data, og du kan som registreret jf. persondataloven altid få indsigt i det registrerede ved henvendelse på bones@bones.dk.

Vælger du at få din mad bragt ud efter bestilling i vores onlinesystem, vil ordren, tidspunkt for afhentning af bud samt angivne leveringsadresse tilgå ekstern leveringspartner. Vores eksterne partnere er forpligtiget til ikke at dele data med andre, og data vil slette disse inden for max 36 måneder efter bestilling.


Ved køb af catering

Salgs- og leveringsbetingelser
Disse betingelser gælder for køb af catering hos Bone’s Restauranter, CVR: 19639606, Dalgas Allé 3, 7400 Herning, tlf. 97 21 22 35.

Når du bestiller catering hos Bone’s Restauranter, accepterer du samtidigt at disse betingelser er gældende for din bestilling.

Det er ikke muligt at bestille online uden accept af betingelser.

Bestillingsmetoder
Du kan handle hos os via vores webshop for catering på bones.dk/catering.

Alderskrav
Du skal være mindst 18 år for at handle hos Bone’s Catering.

Betaling
Når din ordre er bekræftet, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail.

I forbindelse med bestillingen bliver du opkrævet et bestillingsgebyr på 25% af ordrens værdi, som skal betales senest 5 dage efter fremsendelse af ordrebekræftelsen. Ved afbestilling mere end 10 dage før det aftalte leveringstidspunkt refunderes bestillingsgebyret.

10 dage før det aftalte leveringstidspunkt betales den resterende del af det aftalte beløb. Såfremt der er foretaget rettidige ændringer i menu, gæsteantal eller den aftale pris, justeres denne restbetaling i overensstemmelse hermed.

Alle priser er i DKK pr. kuvert inkl. moms, ekskl. levering. Transportprisen afhænger af leveringsadressen og beregnes ud fra afstanden fra den valgte restaurant. Dog max 40 km.

Levering
Ved forespørgsel om levering skal du angive et spisetidspunkt. Vi beregner et leveringsinterval på 15-30 minutter før spisetidspunktet. Sørg for, at nogen er til stede på leveringsadressen i dette tidsrum. Hvis ingen modtager maden, kan chaufføren køre videre, og vi forbeholder os retten til at levere senere end aftalt. Maden er spiseklar ved levering og kræver kun anretning. Levering sker kun til brofaste øer i Danmark af Bone’s Restauranters egne chauffører.

Ved leveringshindringer som følge af kundens forhold, forbeholder Bone’s Restauranter sig den fulde aftalte pris.

Ændringer
Du kan ændre din ordre omkostningsfrit indtil 10 dage før levering. Ændringer skal ske skriftligt til catering@bones.dk, og vi bekræfter skriftligt. Bemærk, ændringen træder først i kraft, når du har modtaget bekræftelsen.

Ændringstidspunktet regnes fra tidspunktet for fremsendelse af dine ændringsønsker.

Afbestilling
Afbestilling kan ske omkostningsfrit op til 10 dage før levering. Ved senere afbestilling refunderes  bestillingsgebyret på 25% ikke. Afbestilling skal ske skriftligt til catering@bones.dk, og vi bekræfter skriftligt. Afbestillingen er gældende fra det tidspunkt, hvor den er kommet frem til catering@bones.dk, og er derfor ikke betinget af, at du modtager bekræftelsen inden fristen.

Fortrydelsesret
Fjernsalg af madvarer til catering er, som følge af deres forgængelige natur, undtaget fra den almindelige fortrydelsesret ved fjernsalg i Forbrugeraftaleloven kapitel 4.  Der  ydes derfor ingen fortrydelsesret på bestillingen.

Reklamation
Kontakt os gerne med feedback på catering@bones.dk. Reklamationer skal ske hurtigst muligt efter modtagelse eller fortæring. Hvis du ikke er tilfreds med vores håndtering, kan du kontakte forbrugerklagenævnet: Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg C, Mail: kontakt@hrt-ankenaevn.dk, www.hrt-ankenaevn.dk.

Ansvar og Force Majeure
Bones Restauranter er ikke ansvarlige for forsinkelser og mangler som følge af force Majeure.

Som force majeure skal eksempelvis, men ikke udtømmende, anses hindringer som følge af arbejdsretlige konflikter samt nationale og regionale epidemier og sygdomsudbrud samt tilsvarende hændelser, som væsentligt hindrer Bone’s Restauranters mulighed for at opfylde leveringen.

Bone’s Restauranter er på intet tidspunkt ansvarlige for tab, hverken direkte eller indirekte, i et videre omfang, end hvad der følger af ufravigelig lovgivning.

Persondata
I forbindelse med håndtering af din bestilling behandler Bones Restauranter en række personoplysninger om dig/jer. Det kan f.eks. være navn, adresse, e-mail, betalingsoplysninger, eventuelle oplysninger om allergier mv.

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger, og de rettigheder du har i den forbindelse i vores privatlivspolitik, som du finder her.

Lovvalg og værneting
Uenighed opstået som følge af denne aftale skal afgøres efter dansk ret ved leverandørens værneting. Ved leverandøren forstås den P-enhed under CVR 19639606 som den enkelte aftale er indgået med eller ved Retten i Herning, hvor Bone’s har hovedsæde.

Kontakt
Du er velkommen til at ringe eller skrive til os med spørgsmål.

The taste of the old America