Take away Bestil bord

Historien om Bone's

Uanset om du skal fejre fødselsdag, forkæle familien eller slappe af med vennerne, så garanterer vi dig en oplevelse ud over det sædvanlige i ægte amerikanske omgivelser.

Bone's er en dansk familierestaurant formet af amerikanske værdier, der kredser om god mad og familiehygge. Bone's startede i 1990 i Herning, og sidenhen er kæden vokset så vi nu dækker hele landet.

Med plads til hele familien
Til de mindste har vi legeposer, og til de lidt ældre har vi store behagelige sofasæder med plads til albuerne. Og børnene har naturligvis deres helt eget legerum, så far og mor kan tage sig et velfortjent hvil.

Amerikansk stemning
Træd ind på Bone’s, og du er straks i det gamle USA. Væggene er dekoreret med vejskilte, nummerplader, snesko, modelfly, flag, hockey-stave og meget, meget mere. Alt er hentet hjem fra amerikanske retromarkeder, så du kan nyde vores spareribs i autentiske rammer.

Privatlivspolitik
Bone’s arbejder altid for at beskytte og respektere dit privatliv – og det er altid vores intention og mål at behandle persondata forsvarligt og hensigtsmæssigt. Læs vores privatlivspolitik her