Take away Bestil bord

På Bone's fejrer vi højtider med manér!

Fars dag

Far, farmand, father, dad, daddy. Kært barn har mange navne, og det gælder også den mand, vi hvert år har sat en hel dag af til at fejre med Fars dag. Traditionen er 100 år gammel og er, ligesom Mors dag, et amerikansk koncept, som vi selvfølgelig meget gerne hylder på Bone’s.

Læs mere

Thanksgiving

Thanksgiving er en af de klassiske, amerikanske traditioner, men dagen er bestemt også værd at markere i Danmark. En væsentlig del af højtiden er nemlig den traditionelle Thanksgiving middag, hvor hele familien nyder masser af lækker Thanksgiving mad.

Læs mere

Halloween

Uh-uh-uh! Danskerne har for alvor taget Halloween til sig, og på Bone’s er vi helt vilde med den (u)hyggelige højtid. Men hvornår er det Halloween, hvordan fejrer vi traditionen, og hvad er den helt rigtige Halloween menu? Det får du svaret på her.

Læs mere

Fastelavn

Fastelavn er én af årets sjoveste og hyggeligste traditioner, hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud, slår katten af tønden og spiser lækre sager. På Bone’s fejrer vi naturligvis også den festlige dag – ikke mindst med masser af god mad til maven.

Læs mere

Mors dag

Hvert år fejrer vi verdens bedste mor til Mors dag – og det kræver selvfølgelig en Mors dag gave! Hvorfor ikke glæde din mor med en god middag på Bone’s på den store dag?

Læs mere

Valentinsdag

Glæd din ”valentine” på Valentinsdag med en romantisk middag på Bone’s: Så kan I kigge hinanden dybt i øjnene, mens I nyder vores lækre mad, og glemme alt om hverdagens trummerum. Glædelig Valentinsdag!

Læs mere

Blå mandag

På Bone’s elsker vi at fejre livets store og små begivenheder – og det gælder selvfølgelig også blå mandag! Læs med her, og få masser af tips til den store dag.

Læs mere

EM i fodbold

Snart er der EM i fodbold 2021, og hos Bone’s ved vi, at fodboldfans har brug for masser af lækker mad til fejringen af fodbold EM.

Læs mere

Super Bowl

Finalen i amerikansk fodbold og snasket BBQ-mad går hånd i hånd: Hos Bone’s får du den ultimative super bowl mad, så du blot skal koncentrere dig om at nyde det, der sker på skærmen.

Læs mere