Take away Bestil bord

Real American BBQ specialiteter

Hos Bone’s giver vi dig den ægte amerikanske følelse. Hos Bone’s finder du et stort udvalg af amerikanske specialiteter, hvor vi især er stolte over vores Bone’s Originale Spareribs, ligesom vi mener, de skal laves. Møre, BBQ-marinerede og fulde af smag.

Spareribs er dog ikke det eneste, du kan få hos Bone’s. Vi har et stort udvalg af steaks, burgere, side orders som fx hotwings, onion rings, chicken tenders, majskolber og et stort udvalg af kartofler som fx pommes fritter, mashed potatoes, sweet potatoes og ej at forglemme, softicen til dessert og selvfølgelig meget andet.  

Læs mere herunder og bliv klogere på vores forskellige retter og tilgang til det amerikanske køkken.

Bone’s Originale Spareribs

Læs mere

Ribeye steak

Læs mere

Salatbar

Læs mere

Chili Cheese tops

Læs mere

Bearnaise, peber- og whiskeysauce

Læs mere

Cheesecake

Læs mere

Buffalo hotwings

Læs mere

Løgringe

Læs mere

BBQ-marinade

Læs mere

Ægte amerikansk burger

Læs mere

Bagt kartoffel

Læs mere

All you can eat

Læs mere

Bones special fries

Læs mere

Chicken Tenders

Læs mere

Hvidløgsbrød med ost

Læs mere

Hvidløgsbrød

Læs mere

Kyllingbryst

Læs mere

Mac & cheese

Læs mere

Majskolbe

Læs mere

Mashed Potatoes

Læs mere

New York Strip Steak

Læs mere

Oksemørbrad

Læs mere

Pomfritter

Læs mere

Spareribs sauce

Læs mere

Softice

Læs mere

Sweet Potatoes

Læs mere

Hvad er amerikansk mad?

Spareribs, burger, steaks og tilbehør som pommes fritter eller bagte kartofler er noget af det, vi betegner som klassisk amerikansk mad. Vi elsker amerikanske specialiteter, og det er heller ikke tilfældigt, at vores restaurant hedder Bone’s. Vi hylder den amerikanske specialitet, spareribs, og det er de originale spareribs, vi har øverst på menukortet.

Vidste du, at spareribs rent faktisk stammer fra Europa? Det er en sandhed med modifikationer. Men en af de mest kendte og eftertragtede amerikanske specialiteter havde ikke været mulig at lave i USA, hvis det ikke var for de opdagelsesrejsende. Christopher Columbus og senere Hernando de Soto, som bragte grise med sig til Amerika. De grise formerede sig og gjorde det muligt, at spareribs blev en fast del af det amerikanske køkken.

Dog er der også mange amerikanere, der elsker spareribs af oksekød, men hos Bone’s mener vi, at ægte spareribs er grisekød med lækker barbeque sauce.

Hos Bone’s finder du altid et stor udvalg af amerikanske specialiteter

Uanset om din dag eller aften byder på et besøg i vores restaurant eller du er mere til, at tage take away med hjem, får du altid samme gode oplevelse. Vores dygtige kokke er altid klar med et stort udvalg af amerikanske specialiteter fra det amerikanske køkken.

Hvis du allerede nu ved, at du vil have amerikansk at spise, kan du nemt og hurtigt bestille bord eller bestille take away.

Hos Bone’s kan du også bestille take away til frokost i stort set alle vores restaurante. Hver lørdag og søndag, åbner alle vores restauranter til frokost. Læs mere om vores frokost-take away her.

Hvis du allerede er klar til at bestille og bare gerne vil finde din lokale Bone’s-restaurant, kan du gøre det herunder.