Meld dig ind i Bone's Family Club

Bliv medlem af Bone’s Family Club og få masser af fordele og gode tilbud.

Få gratis spareribs på din fødselsdag, når du spiser i restauranten (Find kupon i din webapp).

Modtag vores nyhedsmail med gode tilbud og spændende events på Bone’s. Få adgang til vores medlemsapp med gode tilbud og aktuelle kampagner. Deltag i konkurrencer og vind lækre præmier til hele familien. Det er gratis og uforpligtende at melde sig ind i Bone’s Family Club, og du kan til hver en tid melde dig ud.

Happy Ribs til alle i familien!

Når du er medlem af Bone’s Family Club kan alle i husstanden benytte sig af Happy Ribs Day på deres fødselsdag, både frokost og aften, når I spiser i restauranten. Har du eksempelvis børn, kan de også få gratis spareribs på deres fødselsdag, så længe du er medlem af Bone’s Family Club og har vores webapp.

Ønsker du ikke Small eller Junior spareribs, er du velkommen til at bytte til en anden hovedret. Vælger du en ret, der er dyrere, betaler du blot merprisen. Vælger du en ret, der er billigere, modregnes differencen ikke.


Antal voksne (18+)

1

Antal børn

0Du mangler at udfylde nogle felter i formularen.

Der findes allerede en bruger med den indtastede email-adresse. Du kan få et link til at rette din profil, længere nede på siden.

Meld dig ind i Bone's Family Club

Happy Ribs består af

  • Small spareribs
  • Pommes og bagt kartoffel

Er du under 12 år, får du

  • Junior spareribs
  • Pommes og bagt kartoffel
  • Fri salatbar

Vigtigt: Du modtager et par dage inden fødselsdag i familien, en mail med påmindelse om, at der snart er fødselsdag i familien. Modtager du ikke, viser du blot din webapp. Kan du ikke få adgang, så står de klar til at hjælpe dig i restauranten. Du skal fortsat vise legitimation (fx sygesikringsbevis) som dokumentation for, at du har fødselsdag.

Happy Ribs gælder også i Lalandia og Nuuk.

Har du ikke længere adgang til din Bone’s Webapp, kan du sende en SMS til 1272 med teksten ‘bones tjek’, så modtager du en ny SMS med linket til din webapp.

Bemærk

Har du fødselsdag den 29.02, kan du spise gratis den 01.03.

Har du fødselsdag den 24.12, kan du spise gratis den 23.12.

Har du fødselsdag den 31.12, kan du spise gratis den 30.12.

Brug for at rette dine Bone's Family Club oplysninger?

Du kan til enhver tid ændre dine oplysninger herunder melde dig - klik her

Privatlivspolitik

Bone’s arbejder altid for at beskytte og respektere dit privatliv – og det er altid vores intention og mål at behandle persondata forsvarligt og hensigtsmæssigt. Læs vores privatlivspolitik her

The taste of the old America