Velkommen til Restaurant Bone's Hjørring

Restaurant Bone's
Hjørring

Østergade 19 
9800 Hjørring
CVR: 35645748
Tlf.: 88 80 80 89

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

11.00 - 21.30
11.00 - 21.30
11.00 - 21.30
11.00 - 21.30
11.00 - 21.30
11.00 - 22.00
11.30 - 21.00

 

Restaurant i Hjørring

Kom et smut forbi Bone’s restaurant i Hjørring og få en madoplevelse, som er det gode gamle USA værdigt. Vi byder dig indenfor til en tur på restaurant, der er udover det sædvanlige. Vi har udvalgt en række af de bedste retter fra den amerikanske Midtvest og sørget for autentiske rammer, hvori du kan nyde dem. Du finder altså noget for enhver smag, når du besøger vores spisested.

Menukortet i vores restaurant i Hjørring indeholder mad til både den store og den lille, den sunde og den, der elsker, at maden kan slikkes af fingrene efter et måltid. Tag familien med til en aften med spareribs, bøffer, burgers og salatbar i bedste amerikanske saloon-omgivelser. Vi tilbyder derudover også junior-menuer til de yngste og et stort udvalg af amerikanske sideretter.

Vi har indhentet vores opskrifter direkte fra ’over there’, og vi garanterer en autentisk madoplevelse, som ikke fås på andre restauranter i Hjørring. Det var nemlig selveste Sam Bone’s der i tidernes morgen blandede sig frem til vores velkendte BBQ, som er elsket af børn og voksne landet over. Opskriften er hemmelig, men I har lov til at nyde den, når I besøger os.

På vores restaurant i Hjørring kan du nyde alverdens retter tilsat vores hemmelige BBQ-opskrift – blandt andet vores BBQ-spareribs, Big Boy Burger, kylling og meget mere. Dertil kan du selvfølgelig nyde vores friske salatbar, hvor du kan spise så meget, du har lyst til fra. Vi har et stort udvalg af råvarer, så der er noget for enhver.

Spar flybilletten hele vejen til USA væk – besøg Bone’s i stedet. Vi har indhentet hundredvis af sager og pynt fra loppemarkeder i Guds eget land, som du kan betragte, når du besøger vores restaurant i Hjørring – blandt andet vejskilte, sportsjerseys, modelfly og meget mere. Alt sammen bidrager til den autentiske stemning, som Bone’s er kendt og elsket for. 

Spisesteder i Hjørring

Hos Bone’s restaurant i Hjørring sørger vi for skøn mad til hele familien. Dette er både hvad end I ønsker at nyde den i bedste amerikanske stil i vores restaurant, eller ønsker at tage maden med jer hjem. Med retter som vores velkendte spareribs, saftige bøffer, pomfritter og vores store salatbar, er der bestemt noget for alle familiemedlemmer, både store som små.

Nogle gange skriger en travl hverdag bare på nem og lækker mad. Det gælder især, hvis man er i en stor familie, hvor børnene skal hentes fra dagsinstitutionen og indkøbene skal klares. Men også for studerende, der har travlt med at læse til eksamen. Vores spisested i Hjørring sørger for ekstra forkælelse til jer, der har brug for det i hverdagene med vores Early Birdy-tilbud.

Med Early Birdy kan du nemlig spise ude mellem klokken 16:30 og 19:00 mandag til torsdag og spare 15 % på hele regningen. På den måde behøver det ikke at være dyrt at fejre hverdagen. Vi sørger for maden, når du besøger vores spisested i Hjørring. Du skal ikke skal røre en finger – og så endda til en god pris. Det er hvad vi kalder et godt tilbud.

Det eneste krav, hvis du vil være en Early Birdy, er, at dit bord er frit igen, når tilbuddet udløber klokken 19:00. Dette giver dig bare mulighed for at komme tidligere hjem og nyde resten af aftenen i familiens eller vennernes fold. Men selvom du skal være ude lidt tidligere end normalt, får du stadig mulighed for at nyde den autentiske stemning, som ingen andre spisesteder i Hjørring kan slå.

Vores familievenlige restaurant tilbyder ikke blot juniormenuer, men har altså også plads nok til, at du kan holde den næste børnefødselsdag hos os - så slipper du for at stå med madlavningen til de små glade fødselsdagsgæster selv. Alt du skal gøre er at give vores spisested i Hjørring et kald, så sørger vi for bordopdækning og underholdning. Vi har blandt andet legeland, hvor børnene kan have det sjovt, mens maden bliver tilberedt.

Take Away i Hjørring

Hvis du hellere vil nyde en af vores menuer hjemme, er det også muligt at bestille vores lækre mad som take away og hermed sørge for en nem, hurtig og lækker aftensmad, der med garanti falder i god jord hos. Her skal du blot besøge vores hjemmeside, hvor du kan booke take away fra vores spisested i Hjørring, som så er klar til afhentning kort efter på Østergade 19. Det bliver ikke nemmere end det.

Hvis mundvandet løber, men tiden egentligt ikke er til et restaurantbesøg, har vi gjort det muligt for dig at bestille en af vores lækre take away-menuer online. Klik på linket, vælg din favoritmenu, bestil take away i Hjørring, og så er den klar til afhentning, når du har fri fra studie eller arbejde. Alt du skal gøre er at møde op på vores Bone’s – så har vi klaret madlavningen for dig.

Vi har sammensat et utal af bokse, som passer til størrelsen på dit selskab og har noget til alle og enhver. Vores ’Bone’s Boxe’ indeholder blandt andet BBQ-spareribs, kyllingebryst og sprøde pomfritter i massevis. Og så selvfølgelig vores friske salatbar, som du selv kan blande. Hvis tiden er knap, hjælper vi også gerne med at blande den for dig.

Med få klik og et par hurtige indtastninger, kan du bestille bord til hele familien eller alle vennerne, så I er helt sikre på, at der er plads næste gang, I besøger vores restaurant i Hjørring. Er du mere til take away i Hjørring, kan dette selvfølgeligt også klares fra din computer. Her kan du nemt vælge lige præcis den menu, drikkevarer og det tilbehør, du har lyst til.  

Hvis du har specielle ønsker, spørgsmål eller skal bestille bord til en større gruppe, kan du ringe til os på tlf. 88 80 80 89, hvor vi med glæde vil være behjælpelige. Vi ser frem til at byde dig inden for i vores restaurant – om så det er for at få et lækkert måltid i hyggelige omgivelser eller for at hente take away i Hjørring. Vi hjælper dig med at få en fantastisk aften, uanset hvor stort dit selskab er. Vi ses!

The taste of the old America