Velkommen til Restaurant Bone's Vejle

Restaurant Bone's
Vejle

Nørretorv 9
7100 Vejle
CVR: 19639606
Tlf.: 75 72 77 77

Der er adgang for kørestole
via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.00

 

Restaurant i Vejle

Skal den kedelige hverdagsaften peppes op, eller skal der fejres en helt bestemt person? Lige meget hvad, vil du ikke fortryde det, hvis du foreslår amerikansk mad fra Restaurant Bone’s i Vejle. Vi sørger for velsmagende mad i restaurant og som take away. Og du får selvfølgelig som altid den velkendte smag og høj kvalitet af råvarer, som du kender den fra andre Bone’s restauranter landet over.

Kom og oplev den fantastiske atmosfære hos Bone’s restaurant i Vejle. Vi sørger for et lækkert måltid, om så der er tale om en familiemiddag for børn og voksne, frokost til vennerne efter en strøgtur eller take away for to en ganske almindelig hverdagsaften. Vores spisested i Vejle er centralt placeret og nemt at komme frem til med bil eller offentlig transport.

På vores restaurant i Vejle har vi et bredt udvalg af amerikanske BBQ-klassikere. Vi har blandt andet møre spareribs, saftige burgere eller mundvandsfremkaldende steaks, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away. Vores hemmelige opskrifter er importeret direkte fra USA, hvor de i tidernes morgen blev lavet af selveste Sam Bone’s.

Giv din mand, kone, kæreste, datter, svigersøn, ven, veninde eller yndlingskollega en ægte amerikansk oplevelse, som vil blive husket. Du er ikke i tvivl om, hvor du er, når du træder ind ad døren til vores restaurant i Vejle. Vores spisested i Vejle emmer nemlig af duften af saftige marinerede BBQ-retter.

Vi bestræber os på at være en familievenlig restaurant, så derfor har vi selvfølgelig også sørget for en masse lækre juniormenuer til de mindste. Der er derfor altid noget for enhver smag, når I sætter jer til rette i vores hyggelige spisested i Vejle. Menukortet byder på alt hvad hjertet kunne begære, inden for amerikansk mad – hvad end du er til spareribs, bøffer, burgers, snacks eller bare vores friske salatbar.

Udover lækker mad med en ægte smag af Amerika, får du også en unik oplevelse af det gamle USA, når du besøger vores restaurant i Vejle. Vi har indhentet hundredvis af sager og pynt hele vejen fra USA – både vejskilte, sportsjerseys, gamle vinylplader og meget mere som prikken over i’et. Dem får du selvfølgelig lov til at betragte, mens du nyder maden i vores saloon-inspirerede restaurant.

Spisesteder i Vejle

Genoplev eller oplev en ægte amerikansk stemning, når du træder inden for til vores saloon-inspirerede spisested i Vejle. Hos Bone’s får du som altid et smagfuldt måltid mad, som du kender det fra vores restauranter landet over. Vores menukort er spækket med klassiske retter fra Amerika. Men ikke nok med det, får du også tilsat en autentisk atmosfære, som var du i Guds eget land selv.

Hos Bone’s kommer du nemlig på en rejse ned ad Route 66 igennem det amerikanske Midtvesten. Vores spisested i Vejle sørger for stemningen, god musik og et lækkert måltid mad, så du kan slappe af og have en god stund med resten af familien eller vennerne. Sammen kommer i på en rejse, som I sent vil glemme – bare fra spisebordet i Jylland.

Mens du nyder nostalgien og betragter de mange sager fra landet ’Over there’, kan du mæske i dig af vores autentiske retter baseret på Sam Bone’s hemmelige BBQ-opskrift. Du kan blandt andet bestille en Big Boy Burger, sætte tænderne i vores BBQ-spareribs eller dykke ned i vores friske salatbar, hvor du må spise, ligeså meget som du har plads til. Vi bryster os af at være et af de hyggeligste spisesteder i Vejle!

Der findes ikke nok mennesker, som udnytter hverdagens små stunder, med at hygge sig med restaurantbesøg. Vores spisested i Vejle hædrer derfor dem, som gerne vil gøre hverdagen lidt mere speciel med et lækkert måltid mad og gode oplevelser. Så sæt pris på hyggestunderne med familien og vennerne, og gør hverdagens madlavning nemmere.

Vores Early Birdy-koncept gør ikke bare aftensmaden nemmere. Vi sørger også for, at det bliver billigere at spise ude i hverdagen. Hvis du spiser hos vores restaurant i Vejle på en hverdag fra mandag til torsdag mellem 16:30 og 19:00, giver vi dig hele 15 % rabat på din regning. Alt du skal sørge for er, at bordet er forladt før klokken 19. Det kalder vi et godt tilbud - kom forbi og besøg os på Nørretorv 9 i Vejle.

Take Away i Vejle

Hvis du hellere vil nyde en af vores mange menuer i sofaen, på terrassen eller måske endda udendørs med udsigt over fjorden, er det også muligt. Vi tilbyder nemlig take away i Vejle, der ikke kræver andet, end at du bestiller og afhenter din mad i vores restaurant. Herefter kan du tage den amerikanske stemning med dig, lige præcis hvor du vil.

Hvis tiden ikke er til en stor indkøbstur, det helt vilde kokkeshow eller den efterfølgende opvask, kan du allerede nu sørge for, at aftensmaden er helt planlagt. Alt du skal sørge for er at bestille take away fra vores restaurant i Vejle, så sørger vi for resten. Reservation af både bord og take away sker online direkte fra din computer via vores hjemmeside.

Tag familien med, og besøg vores spisested i Vejle. Så får du mulighed for at gøre en helt almindelig hverdagsaften ualmindeligt speciel med ultimativ forkælelse for børn og voksne – og så endda uden, at det behøver at koste jer dyrt.

Klik dig ind via linket, hvis du vil bestille bord - lige meget om det er til i aften eller først til om et par uger. Du kan også sagtens allerede nu bestille bord til næste familiefødselsdag, men hvis selskabet er på mere end 14 mennesker, klarer vi det telefonisk på tlf. 75727777.

Hvad end du vælger at bestille et bord til hele familien eller kommer hjem med favnen fuld af velduftende mad, er du garanteret en familie, der bliver alt andet en skuffede. Vi sørger mad til dig, så du kan nyde hverdagen ud hast og stress. Så hvad venter du på? Bestil bord eller take away i Vejle nu hos Bone’s – så har vi det klar til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

The taste of the old America