Velkommen til Restaurant Bone's Viborg

Restaurant Bone's
Viborg

Preislers Plads 5
8800 Viborg
CVR: 19639606
Tlf.: 86 60 36 66

Adgang for kørestole via rampe ved hovedindgang.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.00

 

Spisesteder i Viborg

Hvad end du vil fejre, overraske eller måske endda trøste en af dem, som du holder af, er der ikke noget der duer bedre end lækker mad og samvær hos en af de mange spisesteder i Aarhus. En tur på Bone’s restaurant i Viborg er den perfekte måde at forkæle dem, du elsker - og er uden tvivl en gestus, der vil blive husket og måske endda gengældt i fremtiden.

Besøg vores hyggelige og åbne spisested i Viborg, og oplev ægte amerikansk stemning med god mad og godt selskab. Vi er en familierestaurant for både børn og voksne, hvor børnene har plads til at boltre sig i vores legeland eller tegne i vores aktivitetshæfter, og de voksne kan tage et velfortjent hvil, mens maden bliver tilberedt i vores køkken.

Når du befinder dig i vores spisested i Viborg, vil du opleve en bølge af den unikke amerikanske kultur, som stråler fra vores vægge i form af helt unikke fund indhentet hele vejen fra loppemarkeder i landet ’over there’. Det er dog ikke kun væggene, der er præget af Amerika, men selvfølgelig også vores store menukort, der indeholder alt, hvad hjertet begærer, af saftigt og lækkert BBQ-mad.

Vi har blandt andet møre spareribs, saftige burger og lækre steaks som hovedret. Desuden har vi selvfølgelig en frisk all-you-can-eat salatbar som tilbehør. Og du kan spise så meget fra den, som du lyster. Sammensat med vores andre lækre retter, bliver det ikke meget bedre end det.

Efter I har nydt et lækkert BBQ-måltid hos et Viborgs hyggeligste spisesteder – også kendt som Bone’s – har du selvfølgelig også mulighed for at nyde en lækker dessert. Vi har en softice-maskine, hvorfra du kan spise så meget is, som du har lyst til, med al den topping som hjertet begærer. En fantastisk afslutning på en afslappende middag på Bone’s restaurant i Viborg.

Menukortet er spækket med de bedste af de bedste retter fra USA, som du kan sætte tænderne i, når du besøger vores restaurant. Vi vil sågar gå så langt at sige, at du ikke finder et så stort udvalg af retter fra det gode gamle Amerika hos andre spisesteder i Viborg, som du gør hos Bone’s restaurant. Og det er vi meget stolte af.

Restaurant i Viborg

Vi har samlet de bedste retter fra USA på ét sted. På Bone’s restaurant i Viborg kan du eksempelvis smage vores velkendte klassikere såsom BBQ-spareribs, Big Boy Burger og American Roast.  Hvad end du foretrækker disse, eller måske er mere til kylling eller salatbar, går du aldrig hjem sulten, efter et besøg hos os. Vi har selvfølgelig også sørget for de helt små, og har derfor et hav af junior-menuer at vælge imellem.

Udover et godt måltid sørger vi også for god stemning. Vi har importeret hundredvis af ting og sager fra USA, for at gøre atmosfæren i vores restaurant i Viborg enestående. På væggene finder du eksempelvis gamle vinylplader, plakater, vejskilte og modelfly, som vi har fundet og købt på loppemarkeder på den anden side af Atlanten. Derfor behøver du ikke tage flyrejsen hele vejen til Midtvesten for at komme i den rette stemning – det sørger vi for.

Det behøver ikke at være en dyr fornøjelse at spise ude i hverdagene – heller ikke selvom maden er lækker. Hos Bone’s restaurant i Viborg kan du i alle hverdage fra mandag til torsdag benytte dig af vores Early Birdy-tilbud. Et tilbud der betyder, at du får hele 15 % rabat på din regning, hvis du spiser hos os mellem klokken 16:30 og 19:00. Så gør hverdagen lidt sjovere og meget nemmere – slå et smut forbi vores restaurant i Viborg. Vi gør din hverdag lidt nemmere og meget sjovere.

BBQ-spareribs, kylling, American Roast og mange flere. Alle disse lækre retter tilbyder vi også som take away i Viborg. Så kan du få lov til at opleve og forkæle din familie med vores mad, selvom tiden måske ikke er til en restauranttur - eller hvis stemningen måske bare hælder mere i retning mod sofaen. Vi sørger for maden, så du kan sørge for at slappe af – enten i weekenden eller hverdagene.

Take Away i Viborg

Sidder du nu foran computeren eller har du en smartphone og tænker, at aftensmaden egentligt godt måtte være saftig, sprød og helt amerikansk? I så fald har vi gjort det nemt for dig både at bestille og reservere enten bord eller take away i Viborg. Du kan nemlig reservere bord direkte fra vores hjemmeside, lige meget om bordet allerede skal bruges i aften, eller om det skal reserveres til næste gang, der skal holdes familiefødselsdag.

Med få klik er du sikker på, at der er plads til dig og din familie eller venner, eller hvem du ellers kunne finde på at forkæle med en tur forbi os. Men leder du efter take away i Viborg, har du mulighed for at bestille det på selvsamme side online. Vælg din favoritmenu, tilbehør og drikkevarer, og hent maden på vej hjem fra studie eller arbejde i vores restaurant på Preislers Plads 5.

Vi har desuden sammensat flere Bone’s Bokse til take away i Viborg. Heri får du alt det, som hele middagsselskabet har brug for. Alt efter hvilken boks i vælger, får du nemlig mad til hele dit selskab. Med i boksene er blandt andet spareribs med vores berømte BBQ-marinade, kylling og American Roast. Dertil er der selvfølgelig også vores sprøde pomfritter og salatbar, som du selv kan blande, når du henter boksen i vores restaurant i Viborg, eller vi kan blande den for dig.

Hvis du har planer om at booke et bord til en større forsamling, eller bare har spørgsmål eller særlige ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86 60 36 66, hvor vi vil være behjælpelige med alt, hvad du kunne have brug for.

Du går aldrig galt i byen med en tur på vores spisested i Viborg, hvor både humøret, stemningen, servicen og ikke mindst maden er helt i top. Vi står altid klar til at tage imod dig og dit middagsselskab – både om aftenen og til frokost. Vi glæder os til at se dig og din familie eller venner hos Bone’s restaurant i Viborg!

The taste of the old America