Velkommen til Restaurant Bone's Nuuk

Restaurant Bone's
Nuuk

Imaneq
3900 Nuuk
CVR: 11919154
Tlf.: +299 34 85 04

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

11.00 - 21.00
11.00 - 21.00
11.00 - 21.00
11.00 - 21.00
11.00 - 21.00
12.00 - 21.00
12.00 - 21.00

 

Restaurant i Nuuk

Velkommen til Bone’s i Nuuk – den eneste restaurant på Grønland, hvor du får en ægte amerikansk middag for hele familien. Uanset om det er en familiemiddag for børn og voksne, take away for to eller en ganske almindelig aften med forkælelse, så Bone’s restaurant i Nuuk klar til at give jer en oplevelse af ’The Good Old America.

På vores restaurant i Nuuk kommer du ud på en rejse ned ad ’Memory Lane’. For vi har beklædt vores vægge med hundredvis af ting og sager, som vi har importeret hele vejen fra USA til Nuuk. Her finder du blandt andet farverige surfbrætter fra Californien og rustne vejskilte fra Kansas. Alt sammen bidrager til den autentiske amerikanske stemning, du ikke finder andre steder i Nuuk.

Atmosfæren er i højsædet på Bone’s, hvorfor vi også er en af Nuuks hyggeligste restauranter. Uanset hvilken anledning, der er tale om, står vi klar med hjælp til at danne de bedste rammer om dit selskab. Familiemiddag, fødselsdagsfest eller date for to? Vi har din ryg, og sørger for både mad og stemningsfulde omgivelser for enhver smag.

På vores restaurant i Nuuk har du mulighed for at spise dig mæt i alverdens retter lavet på opskrifter importeret direkte fra det gode gamle Amerika. Vores menukort består af spændende BBQ-klassikere såsom Bone’s helt egne BBQ-spareribs, møre ribeye-steaks, lækre Big Boy Burgere og pomfritter i lange baner.

Som altid har du mulighed for at dykke ned i vores friske all-you-can-eat salatbar. Her er der naturligvis tale om buffet, så I må tage ligeså meget I kan spise. Salatbaren er perfekt som tilbehør til BBQ-spareribs eller steak. Men skulle man få lyst, kan man også vælge at spise salatbaren som hovedret i vores restaurant i Nuuk.

Hos Bone’s restaurant i Nuuk får du et stort menukort med alverdens klassikere fra landet ’over there’.  Vi står klar med amerikansk BBQ til hele familien – og det er helt op til dig, hvilken mad du er til. Hvis du har lyst til at spise i restauranten, sørger vi for et bord. Og har du lyst til lækker take away i Nuuk, så har vi et sammensat stort udvalg af lækre bokse med både spareribs, pommes frittes og salat fra vores store salatbar.

Som altid har I mulighed for at dykke ned i vores friske all-you-can-eat salatbar. Her er der naturligvis tale om buffet, så I må tage ligeså meget I kan spise. Salatbaren er perfekt som tilbehør til BBQ-spareribs eller steak. Men skulle man få lyst, kan man også vælge at spise salatbaren som hovedret.

Bone’s er et af de mest familievenlige restauranter i Nuuk, og vores spisested sætter hygge for både børn og voksne i højsædet. Af den grund har vi selvfølgelig altid balloner og legeposer til familiens mindste. Og så har vi desuden et legerum, hvor børnene kan bruge energi og fordrive tiden før eller efter maden er spist.

Oplev ægte amerikansk stemning på Grønland med et besøg på Bone’s Nuuk. I vores restaurant Nuuk tilbyder vi saftige spareribs og vores velkendte salatbar, som du enten kan nyde i restaurantens hyggelige omgivelser eller som take away hjemme.

Hos Bone’s har I mulighed for at spise i vores hyggelige restaurant, hvor I får hele oplevelsen af det gode gamle USA med. Men hvis det har været en lang dag, har I også mulighed for at tage hele atmosfæren og de velkendte retter fra Bone’s med hjem i en boks. Vi byder nemlig på hurtig og lækker take away fra vores restaurant i Nuuk

Her har I mulighed for at bestille den lækre mad fra vores menukort og få det med hjem i en take away-boks. Alt lige fra vores BBQ-spareribs og møre steaks til salatbar og pommes frittes. Vi har desuden et bredt udvalg af bokse, som er tilpasset hele familien. På den måde får I hyggen med hjem til jeres eget spisebord. Det er den perfekte start på weekenden eller en nem løsning i hverdagen.

Har du lyst til take away fra Bone’s restaurant i Nuuk? Alt du skal gøre er at gå ind på vores hjemmeside og bestille maden, til det tidspunkt du ønsker. Vi sørger for at have maden klar, så snart du dukker op i vores restaurant. Og du vælger selv, om du vil blande din egen salat fra vores buffet, eller om vi skal blande en for dig – så er aftensmaden klaret!

Der følger salatbokse med i de fleste af vores take away-menuer, hvor du kan vælge selv at blande fra vores buffet eller lade os gøre det for dig. Alt du skal gøre er at gå ind på vores hjemmeside og bestille take away. Og skulle du have brug for at blandet flere salatbokse fra vores restaurant i Nuuk, kan du vælge at tilføje en eller flere til din ordre på vores hjemmeside.

Vi har take away fra vores restaurant i Nuuk til enhver anledning. Om så det er til hele familien eller bare dig. Du ser hele udvalget her på vores hjemmeside, hvor du både kan bestille en boks eller retterne som enkeltvis. Du bestemmer selv, om det skal være spareribs, steaks eller noget tredje. Og så har du selvfølgelig også mulighed for at bestille salatbar, som du selv blander fra vores buffet, eller som vi blander for dig.

Hvad end du vælger spisested Nuuk eller vores mulighed for take away i Nuuk, sørger vi for en aften med mætte maver og glade munde, og du kan allerede nu bestille bord online. Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, er du velkommen til at ringe til os på tlf. +299 34 85 04.

Hvis du allerede nu ved, at du skal et smut forbi os i aften eller om en uge, kan du blot klikke på linket ovenfor for at bestille bord. På den måde er du helt sikker på at have et bord, når du skal af sted med familien eller vennerne. Vi glæder os til at se dig i Bone’s restaurant i Nuuk – vi lover, at det bliver en oplevelse, som du sent vil glemme!

The taste of the old America