Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Frederikshavn

Restaurant Bone's
Frederikshavn

Havnegade 8
9900 Frederikshavn
CVR: 37372285
Tlf.: 88 17 88 19

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
16.30 - 21.30

Restaurant i Frederikshavn

Trænger hverdagen til at blive peppet op, eller skal en helt bestemt person fejres? Bone’s restaurant i Frederikshavn står klar til at hjælpe – og du kommer ikke til at fortryde det. Vi sørger for velsmagende mad i vores restaurant og som take away. Og du får selvfølgelig som altid Bone’s velkendte BBQ-smag og råvarer af høj kvalitet, som du kender det fra vores andre restauranter.

Kom forbi vores restaurant i Frederikshavn og oplev den fantastisk atmosfære, som vi har hentet med hjem hele vejen fra ’The Good Old America’. Vi sørger for et lækkert måltid til dig og dit selskab – uanset om det er en familiemiddag for børn og voksne, frokost for vennerne efter en tur i byen eller take away for to en almindelig aften. Vores spisested i Frederikshavn ligger centralt og er nemt at komme frem til.

Vores restaurant i Frederikshavn har et bredt udvalg af amerikanske klassikere med Bone’s lækre BBQ-twist. Vi har blandt andet møre BBQ-spareribs, saftige Big Boy Burgere og smagfulde steaks. Dertil får du vores sprøde fries, der som altid er all-you-can-eat. Og så har vi selvfølgelig lækkert tilbehør såsom Hot Wings, Chili Cheese Tops og Chicken Nuggets.

Giv din ægtefælle, familie, venner eller børn en oplevelse af USA, som vil blive husket for evigt. Når du træder indenfor i vores restaurant i Frederikshavn, kommer du nemlig på en rejse tilbage til det gode gamle Midtvesten, hvor duften af BBQ-marinerede retter finder vej til dine næsebor og lyden af country-klassikere rammer dine trommehinder.

Vi har indhentet hundredvis af sager og pynt hele vejen fra USA – både vejskilte, sportsjerseys, gamle vinylplader og meget mere som prikken over i’et. Dem får du selvfølgelig lov til at betragte, mens du nyder maden i vores saloon-inspirerede restaurant i Frederikshavn, og musikken spiller i baggrunden. Her får du den helt rette atmosfære til enhver anledning med familien.

Vores familievenlige restaurant i Frederikshavn byder på ægte amerikansk mad og en hyggelig aften for både store og små. Hvis sulten allerede melder sig til frokosttid, så er dette heller intet problem – Bone’s Frederikshavn byder nemlig allerede velkommen fra kl. 11.30 på alle ugens dage, undtagen søndage. 

Spisesteder i Frederikhavn

Få en autentisk oplevelse af USA, når du træder inden for til vores saloon-inspirerede restaurant. Hos Bone’s får du som altid et smagfuldt måltid mad, som du kender det fra vores restauranter landet over. Men ikke nok med det, får du også tilsat en autentisk atmosfære, som var du i Guds eget land selv. En stemning du ikke finder hos andre spisesteder i Frederikshavn.

Hos Bone’s kommer du nemlig på en rejse ned ad Route 66 og igennem det amerikanske Midtvesten. Vores spisested i Frederikshavn sørger for stemningen, god musik og et lækkert måltid mad, så du kan slappe af og have en god stund med resten af familien eller vennerne. Sammen kommer i på en rejse, som I sent vil glemme – bare fra spisebordet hos Bone’s.

Mens du nyder nostalgien og betragter de mange sager fra landet ’over there’, kan du mæske i dig af vores ærkeamerikanske retter baseret på Sam Bones’ hemmelige BBQ-opskrift. Du kan blandt andet sætte tænderne i vores BBQ-spareribs eller Big Boy Burger. Vi bryster os desuden af at være et af de hyggeligste spisesteder i Frederikshavn, så hvad venter du på?

At spise ude er ofte noget de fleste gør enten i weekenderne eller ved specielle lejligheder. Det kan både være fordi, at det kan være en dyr fornøjelse, eller fordi de fleste forbinder det at spise ude, med en aften, hvor timerne bliver lange. Derfor har vores spisested i Frederikshavn sørget for, at du ikke behøver at punge stort ud fra hverken penge- eller søvnkontoen. 

Vores Early Birdy-koncept gør ikke bare aftensmaden nemmere. Vi sørger også for, at det bliver billigere at spise ude i hverdagen. Hvis du besøger vores spisested i Frederikshavn på en hverdag fra mandag til torsdag mellem 16:30 og 19:00, giver vi dig hele 15 % rabat på din regning. Alt du skal sørge for er, at bordet er forladt før klokken 19:00. Det kalder forkælelse på en hverdag!

Take Away i Frederikshavn

Hvis du hellere vil nyde en af vores mange menuer i sofaen, på terrassen eller måske endda udendørs med udsigt ud over havet, så har vi også din ryg. Vi tilbyder nemlig take away i Frederikshavn der ikke kræver andet, end at du bestiller og afhenter din mad i vores restaurant. Herefter kan du tage den amerikanske stemning med dig derhen, hvor du har lyst.

Vores take away menu indeholder samme spareribs, fritter, bøffer, salater og juniorretter, som du er vant til fra vores restaurant. Vi har derudover sørget for super lækre frokosttilbud til dig, som bestiller din take away inden kl. 16. Alt sammen kan hentes som take away i Frederikshavn, og alt du skal gøre er at møde op i vores restaurant på Havnegade 8.

Hvis tiden ikke er til en stor indkøbstur, det helt vilde kokkeshow eller den efterfølgende opvask, kan du allerede nu sørge for, at aftensmaden er helt planlagt. Du skal blot sørge for at bestille take away fra vores restaurant i Frederikshavn tidligere på dagen, så sørger vi for resten. Reservation af bord og take away sker online direkte fra din computer via vores hjemmeside.

Tag familien med, og besøg vores spisested i Frederikshavn. Så får du mulighed for at gøre en helt almindelig hverdagsaften ualmindeligt speciel med ultimativ forkælelse for børn og voksne – og så endda uden, at det behøver at koste jer dyrt. Vi glæder os til at se dig, og hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker, skal du være mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 88 17 88 19, hvor vi med glæde vil være behjælpelige.

Hvad end du vælger at bestille et bord til hele familien eller kommer hjem med favnen fuld af velduftende mad, er du garanteret en familie, der bliver alt andet en skuffede. Vi sørger mad til dig, så du kan nyde hverdagen ud hast og stress. Så hvad venter du på? Bestil bord eller take away i Frederikshavn nu hos Bone’s – så har vi det klar til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen!