Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Sønderborg

Restaurant Bone's
Sønderborg

Stenager 17
6400 Sønderborg
CVR: 19639606
Tlf.: 88 17 88 21

Der er adgang for kørestole
via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.00

Spisesteder i Sønderborg

Hos Bone’s får du lov en oplevelse uden lige, når det kommer til mad, atmosfære og service. Vi bryster os af at være en af de mest familievenlige spisesteder i Sønderborg, med masser af lækre børnemenuer og faciliteter, om så der er tale om en familiemiddag eller en børnefødselsdag for 10. Vi inviterer hele familien indenfor – men der er selvfølgelig også plads til en date for to.

Vores spisested i Sønderborg er en familievenlig restaurant, og vi har derfor sørget for, at der er mad for enhver smag. Hvad end du foretrækker de klassiske spareribs med vores helt originale BBQ-marinade, eller måske er mere til kylling eller salatbar, så går du aldrig hjem sulten, efter et besøg hos os. Vi har selvfølgelig også sørget for mad til de helt små med vores junior-menuer.

Med en tur på vores spisested i Sønderborg kommer du aldrig til at gå galt i byen. Her er både humør, stemning, service og ikke mindst maden helt i top. Når du befinder dig i vores restaurant, vil du opleve en bølge af den unikke amerikanske kultur, som stråler fra vores vægge i form af helt unikke fund., som er indhentet hele vejen fra den anden side af Atlanten.

Det er dog ikke kun væggene, der er præget af Amerika, men selvfølgelig også vores velkendte menukort, der indeholder alt hvad hjertet begærer af saftig og lækker BBQ-mad. Det var selveste Sam Bones, der i tidernes morgen tog sin hemmelige opskrift på BBQ-marinade med sig hele vejen fra USA til Danmark, og som i dag kan nydes i spareribs hos Bone’s spisested i Sønderborg.

Sidder du nu foran computeren eller har du en smartphone og tænker, at aftensmaden egentligt godt måtte være saftig, sprød og helt amerikansk? I så fald har vi gjort det nemt for dig både at bestille og reservere mad fra Bone’s spisested i Sønderborg.

Du kan nemlig reservere bord direkte fra vores hjemmeside, lige meget om bordet allerede skal bruges i aften, eller om det skal reserveres til næste gang, der skal holdes familiefødselsdag. Med få klik er du sikker på, at der er plads til dig og din familie eller venner, eller hvem du ellers kunne finde på at forkæle med en tur forbi os.

Restaurant i Sønderborg

Atmosfæren er altid i højsædet på Bone’s, hvorfor vi nok også har en af de hyggeligste restauranter i Sønderborg. Uanset anledningen tilbyder vi de bedste rammer for dit selskab. Om så det er en lækker middag for to, familiemiddag med børnene, fødselsdagsfest for skolekammeraterne eller blå mandag for konfirmanderne, står vi klar til at hjælpe.

På vores restaurant hænger der utallige klenodier importeret direkte fra USA. Alt fra vejskilte, modelfly og legetøjsbiler til signerede sportstrøjer, hockeystave og vinylplader. Tilsammen bidrager de til den atmosfære, som gør Bone’s til en af de få restauranter i Sønderborg med en stemning, der matcher den, du vil finde på en ægte amerikansk BBQ-joint.

Temaet er gennemgående for hele vores spisested i Sønderborg. Alle de spændende ting er fundet på amerikanske retro-loppemarkeder, og giver vores restauranter den autentiske stemning, som Bone’s er kendt for. Uanset om du er til et stille og roligt måltid for to eller en interessant aften for hele familien, så er vores restaurant i Sønderborg det perfekte sted at tage hen.

Hungrer I efter et lækkert måltid, eller har I glemt at købe ind i den travle hverdag? Husk – hvis I spiser på restauranten mellem 16:30 og 19:00, og bordet er ledigt kl. 19:00, får I 15 procent rabat på hele regningen. Tilbuddet gælder mandag til og med torsdag, og I kan som altid bestille bord på Bone’s hjemmeside.

Alt du skal gøre er at klikke dig ind under reservationer på vores hjemmeside. Her kan du bestille bord til op til 14 personer. Hvis du har planer om at booke borde til en større forsamling, eller bare har spørgsmål eller særlige ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 88 17 88 21, hvor vi vil være behjælpelige med alt, hvad du kunne have brug for. 

Take Away i Sønderborg

Hos Bone’s har I mulighed for at spise i vores hyggelige restaurant, hvor I får hele oplevelsen af det gode gamle USA med. Men hvis det har været en lang dag, har I også mulighed for at tage hele atmosfæren og de velkendte retter fra Bone’s med hjem i en boks. Vi byder nemlig på hurtig og lækker take away i Sønderborg for hele familien.

Her har I mulighed for at bestille den lækre mad fra vores menukort og få det med hjem i en take away-boks. Alt lige fra vores berømte BBQ-spareribs og møre steaks til salatbar og pommes frittes. Og så indeholder boksen selvfølgelig også salatbar, som vi enten kan lave for dig, eller som du selv kan blande, når du møder op i vores restaurant ofr at hente take away i Sønderborg.

Vi har desuden et bredt udvalg af bokse, som er tilpasset hele familien. På den måde får I hyggen med hjem til jeres eget spisebord. Boksene rækker til hele dit selskab, og den indeholder selvfølgelig også alle vores klassikere. Det er den perfekte start på weekenden eller en nem løsning i hverdagen, hvis du henter take away fra Bone’s i Sønderborg.

Har du lyst til take away fra Bone’s restaurant i Sønderborg? Alt du skal gøre er at gå ind på vores hjemmeside og bestille maden, til det tidspunkt du ønsker. Vi sørger for at have maden klar, så snart du dukker op i vores restaurant. Vælg din favoritmenu, tilbehør og drikkevarer, og hent take away i Sønderborg på vej hjem fra arbejdet eller studiet. Du finder os på Stenagervej 17.

Vi har take away i Sønderborg til enhver anledning. Om så det er til hele familien eller bare dig. Du ser hele udvalget her på vores hjemmeside. Du kan både bestille en boks eller menuerne som enkeltvis. Du bestemmer selv, om det skal være spareribs, American Roast eller noget tredje. Og så har du selvfølgelig også mulighed for at bestille salatbar, som du selv blander fra vores buffet.