Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Aalborg

Restaurant Bone's
Aalborg C

Strandvejen 6
9000 Aalborg
CVR: 19639606
Tlf.: 98 17 10 00

Der er 3 timers gratis parkering i
Plaza parkeringshus på den anden
side af vejen. Registrer din bil ved ankomst på Bone's.

Kørestolsbrugere bedes kontakte værten ved ankomst eller forud skrive det ved reservation af bord.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.00

Vi holder frokoståbent hele uge 8

Restaurant i Aalborg

Velkommen til Bone’s restaurant i Aalborg! Hos os finder du et kæmpe udvalg af klassiske amerikanske retter for hele familien. Vi inviterer dig ind i vores hyggelige restaurant centralt beliggende på Strandvejen 6, hvor du træder indenfor til en ægte amerikansk atmosfære med hundredvis af klenodier og stemningsfyldt musik fra guds eget land.

På vores restaurant i Aalborg har I mulighed for at spise jer mætte i alverdens retter lavet på opskrifter importeret direkte fra det gode gamle Amerika. Vores menukort består af mundvands-fremkaldende klassikere som Bone’s helt egne BBQ-spareribs, møre steaks, lækre burgere og pomfritter i lange baner.

Som altid har I mulighed for at dykke ned i vores friske all-you-can-eat salatbar. Her er der naturligvis tale om buffet, så I må tage ligeså meget I kan spise. Salatbaren er perfekt som tilbehør til BBQ-spareribs eller steak. Men skulle man få lyst, kan man også vælge at spise salatbaren som hovedret.

Bone’s er et af de mest familievenlige spisesteder i Aalborg, og vores restaurant sætter hygge for både børn og voksne i højsædet. Af den grund har vi selvfølgelig altid balloner og legeposer til familiens mindste. Og så har vi desuden et legerum, hvor børnene kan bruge energi og fordrive tiden før eller efter maden er spist.

Hos Bone’s restaurant i Aalborg finder I et stort menukort med alverdens klassikere fra landet ’over there’.  Vi står klar med amerikansk BBQ til hele familien – og det er helt op til jer, hvilket humør I er i. Hvis I har lyst til at spise i restauranten, sørger vi for et bord. Og har I lyst til lækker take away, så har vi et sammensat stort udvalg af lækre bokse med både ribs, pommes frittes og salat fra vores buffet.

Restauranter i Aalborg

Atmosfæren er altid i højsædet på Bone’s, hvorfor vi nok også har en af de hyggeligste restauranter i Aalborg. Uanset hvilken anledning, der er tale om, tilbyder vi de bedste rammer for dit selskab. Om så det er en lækker middag for to, familiemiddag med børnene, fødselsdagsfest for skolekammeraterne eller blå mandag for konfirmanderne, står vi klar til at hjælpe.

På vores restaurant hænger der utallige klenodier indhentet direkte fra USA. Alt fra vejskilte, modelfly og legetøjsbiler til signerede sportstrøjer, hockeystave og vinylplader. Tilsammen bidrager de til den atmosfære, som gør Bone’s til en af de få restauranter i Aalborg med en stemning, der matcher den, du vil finde på en ægte amerikansk BBQ-joint.

Temaet er gennemgående for hele vores spisested i Aalborg. Alle de spændende ting er fundet på amerikanske retro-loppemarkeder, og giver vores restauranter den autentiske stemning, som Bone’s er kendt for. Uanset om du er til et stille og roligt måltid for to eller en interessant aften for hele familien, så er vores restaurant i Aalborg det perfekte sted at tage hen.

Hungrer I efter et lækkert måltid, eller har I glemt at købe ind i den travle hverdag? Husk – hvis I spiser på restauranten mellem 16:30 og 19:00, og bordet er ledigt kl. 19, får I 15 procent rabat på hele regningen. Tilbuddet gælder mandag til og med torsdag, og I kan som altid bestille bord på Bone’s hjemmeside.

Buffet i Aalborg

Findes der virkelig noget bedre end en lækker salatbar med friske råvarer? Hos Bone’s restaurant har I mulighed for at dykke ned i vores salatbar. Vores salatbuffet i Aalborg består af et kæmpe udvalg af tilbehør såsom kylling, grøntsager, frugt og meget mere, så du kan skabe utallige smagskombinationer som forret til eksempelvis dine spareribs eller burger.

Når I blander jeres egen salatbar i vores buffet i Aalborg, får i mulighed for at blande råvarerne helt selv, så den bliver præcis, som I ønsker det. Du kan vælge at spise salatbar enten på restauranten - som forret eller hovedret - eller du kan tage den med dig fra Bone’s Take Away. Alt du skal gøre er at møde op og blande din egen salatbar fra vores friske buffet i Aalborg.

Der følger salatbokse med i de fleste af vores take away-menuer, hvor du kan vælge selv at blande fra vores buffet eller lade os gøre det for dig. Alt du skal gøre er at gå ind på vores hjemmeside og bestille take away. Og skulle du have brug for at blandet flere salatbokse fra vores buffet i Aalborg, kan du vælge at tilføje en eller flere til din ordre på vores hjemmeside.

Du vores restaurant på Strandvejen 6 i Aalborg. Kontakt os telefonisk på 98 17 10 00 og book et bord til en hyggelig middag med familien hos Bone’s. Du finder desuden menukort, åbningstider, take away og booking her på hjemmesiden. Vi glæder os til at se jer hos Bone’s familierestaurant i Aalborg!