Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Skalborg

Restaurant Bone's
Aalborg City Syd / Skalborg

Nibevej 17
9200 Aalborg SV
CVR: 19639606
Tlf.: 98 17 10 30

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00

Restaurant i Skalborg

Velkommen til Bone’s restaurant i Skalborg. Her får du den bedste afslutning på en sjov dag – for der er intet hyggeligere end et lækkert måltid mad i gode rammer.

Hos Bone’s restaurant i Skalborg får du en oplevelse ud over det sædvanlige for hele familien. Vi har et enormt udvalg af klassiske retter, som er inspireret af madkulturen fra landet ’over there’. Vores restaurant i Bone’s bringer nemlig stemningen og smagen af det gode gamle USA hele vejen over Atlanten til Skalborg.

På vores restaurant i Skalborg får du mulighed for at spise dig mæt i det store udvalg af retter, som er lavet på Sam Bones opskrift importeret fra USA. Vores menukort består af BBQ-klassikere som Bone’s egne BBQ-spareribs, møre steaks, Big Boy Burgere og selvfølgelig sprøde pomfritter i lange baner – lige så mange du kan spise, når du besøger vores spisested i Skalborg.

Som altid har du også mulighed for at springe ned i vores friske salatbar. Herfra må du spise lige så meget, som du har lyst til, og salatbaren er en god forret, før du sætter tænderne i dine lækre spareribs med masser af smag. Vi har udvalgt mere end 20 råvarer, som du kan vælge imellem, og der er noget for enhver smag. Du sammensætter selv din salatbar, så den tilfalder din smag. Hvis du får lyst, kan du også vælge salatbaren som hovedret.

Bone’s er en af de restauranter i Skalborg, som sætter stor pris på hygge og god mad for hele familien. Af den grund har vi altid balloner og aktivitetsposer for familiens mindste. Og vi har et stort legeland, hvor børnene kan brænde al deres energi af, mens aftensmaden bliver tilberedt, og fordrive tiden, når de voksne vil slappe af efter et lækkert måltid.

Hos Bone’s restaurant i Skalborg får du et stort menukort med alverdens klassikere fra landet ’over there’.  Vi står klar med amerikansk BBQ til hele familien – og det er helt op til jer, hvilket humør I er i. Hvis I har lyst til at spise i restauranten, sørger vi for et bord. Har I lyst til lækker take away? Så har vi et sammensat stort udvalg af lækre bokse med både ribs, pommes frittes og salat fra vores buffet.

Til vores hovedretter kan du selvfølgelig også bestille vores lækre tilbehør. Vores restaurant i Skalborg byder på et stort udvalg af blandt andet såsom Hot Wings, Chili Cheese Tops og Chicken Nuggets. Og eftersom vi også er en familievenlig restaurant, har vi også juniormenuer for familiens mindste. Der er derfor plads til alle og enhver hos Bone’s i Skalborg.

Restaurant City Syd Aalborg

Hos Bone’s restaurant i Aalborg City Syd sørger vi for skøn mad til hele familien. Dette er både hvad end I ønsker at nyde den i bedste amerikanske stil i vores restaurant, eller ønsker at tage maden med jer hjem. Med retter som vores berømte spareribs, saftige bøffer, pomfritter og vores store salatbar, er der bestemt noget for alle familiemedlemmer, både store som små.

Nogle gange skriger en travl hverdag bare på nem og lækker mad. Det gælder især, hvis man er i en stor familie, hvor børnene skal hentes fra dagsinstitutionen og indkøbene skal klares. Men også for studerende, der har travlt med at læse til eksamen. Vores restaurant i Aalborg City Syd sørger for forkælelse til jer, der har brug for det i hverdagene med vores Early Birdy-tilbud.

Med Early Birdy kan du nemlig spise ude mellem klokken 16:30 og 19:00 mandag til torsdag og spare 15 % på hele regningen. På den måde behøver det ikke at være dyrt at fejre hverdagen. Vi sørger for maden, når du besøger vores restaurant i Aalborg City Syd. Du skal ikke skal røre en finger – og så endda til en god pris. Det er hvad vi kalder et godt tilbud.

Det eneste krav, hvis du vil være en Early Birdy, er, at dit bord er frit igen, når tilbuddet udløber klokken 19:00. Dette giver dig bare mulighed for at komme tidligere hjem og nyde resten af aftenen i familiens eller vennernes fold. Men selvom du skal være ude lidt tidligere end normalt, får du stadig mulighed for at nyde den autentiske stemning, som ingen andre restauranter i Aalborg City Syd kan slå.

Hvis der i stedet er stemning for en gang saftige spareribs til frokost, så er det heller intet problem – Bone’s Skalborg slår nemlig allerede dørene op kl 11 hver dag. I kan også benytte jer af vores take away, der giver mulighed for familiehygge derhjemme. Hvis i bestiller take away inden kl. 16, har vi tilmed sørget for nogle super lækre frokosttilbud.

Restaurant Aalborg City Syd

Vi sørger for et nemt måltid mad – ikke kun når du spiser i vores restaurant i Aalborg City Syd. Hos Bone’s har du også mulighed for at bestille take away fra vores restaurant i Aalborg City Syd. En nem løsning i både hverdagen og weekenden. Du skal blot klikke dig ind på vores hjemmeside, hvor du kan bestille din mad. Kort tid efter er den klar til afhentning hos Bone’s take away i Aalborg City Syd. Nemmere bliver det bare ikke.

Vi har sørget for at sammensætte et stort udvalg af Bone’s Boxe, hvori du finder vores klassiske retter med Sam Bones’ berømte BBQ-marinade, som er elsket af børn og voksne landet over. Heri får du blandt andet vores spareribs, American Roast, kyllingebryst og meget mere.

Vi har også gode nyheder til dig, der har glemt madpakken, eller dig som bare trænger til lidt forkælelse midt på dagen. Vi har nemlig sørget for lækre frokosttilbud, når du bestiller din take away fra vores restaurant i Aalborg City Syd inden kl. 16:00. Måltidet skal du blot hente hos vores restaurant.

Hos Bone’s restaurant i Aalborg City Syd synes vi ikke, at det skal være svært at sørge for aftensmaden. Vi har derfor sørget for, at du kan klare alle bestillinger nemt og hurtigt online, med få klik på vores hjemmeside. Hvis du vil bestille et bord, kan du bare gå ind på vores hjemmeside, hvor du kan vælge lige præcis, hvornår og til hvor mange du skal bruge et bord.