Velkommen til Restaurant Bone's Odense

Restaurant Bone's
Odense

Vindegade 53
5000 Odense
CVR: 19639606
Tlf.: 66 11 18 16

Adgang for kørestole via lift ved bagindgang. Kontakt gerne Bone's forud for ankomst.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.00

 

Møre BBQ-ribs hos Bone’s restaurant i Odense

Hos Bone’s restaurant i Odense får du en ægte amerikansk atmosfære for hele familien. Uanset om der er tale om en familiemiddag for både voksne og børn, take away for to personer eller en ganske almindelig aften med forkælelse, så er Bone’s et af de spisesteder i Odense, hvor du får det hele.

Vores restaurant er centralt placeret tæt på strøget i Odense C. Her får den bedste service og største udvalg af lækre klassiske retter fra landet ’over there’. Restaurant Bone’s i Odense er derfor det oplagte valg som afslutning på en aften- eller weekendtur til byen.

På vores restaurant møder du et bredt udvalg af møre ribs, saftige bøffer og lækkert tilbehør, når du åbner vores BBQ-menu. Om så du besøger vores restaurant i Odense C eller i resten af landet, får du altid den samme høje standard og kvalitet, som altid kan forventes hos Bone’s spisesteder.

Ved et besøg på vores restaurant i Odense har du mulighed for at nyde vores store menu i restauranten, hvor du kan suge atmosfæren til dig og betragte de mange klenodier importeret direkte fra USA, mens du mæsker i dig af salatbar og lækre BBQ-spareribs.

Men hvis du har lyst, har du også mulighed for at tage maden med hjem, og sætte tænderne i den absolut bedste take away Odense har at byde på. Her har du mulighed for at bestille Bone’s ribs, bøffer, salatbar og fritter, så det kan spises hjemme ved spisebordet eller foran fjerneren.

Spisesteder i Odense

Oplev eller genopleve den ægte amerikanske stemning, når du træder ind ad døren til vores saloon-inspirerede spisested i Odense. Restaurant Bone’s byder som altid på samme lækre mad, som du kender den fra vores spisesteder andre steder i landet.

Men til forskel fra andre spisesteder i Odense C kommer du her ud på en rejse ned ad mindernes landevej med spændende artefakter fra Route 66, Kansas og mange andre steder. Udover den ægte smag af Amerika, får du altså lov til at besøge USA - bare fra spisebordet i Odense!

Mens du suger nostalgien og stemningen til dig i vores restaurant i Odense, har ud mulighed for at smage vores møre, BBQ-marinerede spareribs og velkendte salatbar, der som altid vil forkæle din gane og sørge for en fabelagtig afslutning på en hyggelig dag.

Hvis du kommer udenbys fra og er på udkig efter spisesteder i Odense, er Restaurant Bone’s det åbenlyse valg, hvor du får lov til at forkæle både smagsløgene og få del i den gode stemning, som restauranten har at byde på. Og så er det endda for hele familien – børn og voksne i alle aldre.

Om så de lange sommeraftener med venner og familie fortjener en omgang ægte amerikansk barbecue, eller vintermånederne indgyder til aftensmad under dynen, så tilbyder Bone’s take away i Odense, hvor du kan nyde lige præcis, hvad du ønsker fra vores store menu.

Pak tæppet, hent maden fra Bone’s restaurant i Odense C, og nyd den med vennerne i Eventyrhaven. Eller hop i bilen, besøg vores spisested, tag menuen med, og spis derhjemme sammen med familien. Med Bone’s take away undgår du både hast, stress og den store opvask.

Spis billigt med Early Birdy

Til tider skriger hverdagen efter nem og hurtig mad. Og det har vores Bone’s spisested i Odense en løsning på. Udover at få et lækkert måltid mad hos os, får du tilmed rabat på din bestilling, hvis du kommer og spiser hos os tidligt ud på aftenen.

Med Early Birdy får du nemlig 15 procent rabat på din bestilling, hvis du spiser i vores restaurant i Odense mandag til torsdag i tidsrummet 16:30 til 19:00. Bordet skal altså bare være ledigt senest klokken 19, og så kan du nyde resten af aftenen i familiens fold.

Tag familien med, og besøg vores spisested i Odense. Så får du mulighed for at gøre en helt almindelig hverdagsaften ualmindeligt speciel med ultimativ forkælelse for børn og voksne – og så endda uden, at det behøver at koste jer dyrt. Vi har fantastiske faciliteter for børn, så de kan hygge sig og lege, mens I venter på maden i restauranten.

Du kan allerede nu bestille bord online til den aften, du ønsker at besøge os. Du skal blot klikke dig ind på vores bordbestillingsside og vælge tidspunktet og størrelsen på besøgsflokken, så har vi et bord klar til dig i vores restaurant i Odense. Du kan bestille bord nu; hvad end det er til i aften eller længere frem i tiden.

Så hvad venter du på? Besøg et af de hyggeligste og lækreste spisesteder i Odense C. Uanset om du ønsker at spise inde eller ude, så har vi et bord eller take away-boks klar til dig. Har du nogle spørgsmål eller særlige ønsker, må du hellere end gerne henvende dig telefonisk på 66 11 18 16.

The taste of the old America