Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Roskilde

Restaurant Bone's
Roskilde

Algade 55
4000 Roskilde
CVR: 19639606
Tlf.: 46 73 20 20

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.00

Vi holder frokoståbent i hele uge 8.

Restaurant i Roskilde

Kom forbi og nyd en autentisk oplevelse hos Bone’s restaurant i Roskilde! Vi sørger for lækker og velsmagende mad, om så der er tale om et måltid for to eller et stort selskab på 14 mennesker. Vi danner rammerne om den helt store familiefødselsdag eller hyggemiddag med vennerne, hvor vi sørger for vaskeægte amerikansk BBQ med vores store menukort, som byder på alt det, hjertet kan begære.

Vores restaurant i Roskilde er centralt placeret og nem at komme til. Og du får altid en enestående service og oplevelse. Vi har et enormt udvalg af autentiske retter fra Guds eget land, og vores spisested i Roskilde er derfor det oplagte valg, når maven skriger efter en smagfuld omgang BBQ – enten som forkælelse på en hverdagsaften eller som restitution efter gårsdagens strabadser i bylivet.

På Bone’s restaurant i Roskilde møder du et kæmpe udvalg af autentiske retter, som du kender dem fra det amerikanske Midtvesten. Vi har eksempelvis møre BBQ-spareribs, store saftige steaks, BBQ-burgere og selvfølgelig all-you-can-eat bland selv salatbar, hvor du kan mæske i dig af de friske råvarer fra vores buffet.

Har du i stedet lyst til at nyde vores store menukort derhjemme, kan du med fordel klikke dig ind på vores hjemmeside. Her finder du vores retter som take away i Roskilde, så du kan tage dem med hjem og nyde dem ved spisebordet eller i sofaen. Vi har sammensat en lang række bokse, hvori du finder BBQ-ribs, kylling, pommes frittes og meget mere. Du får desuden salatbar med i vores bokse, som du selv kan blande, når du afhenter den i vores spisested i Roskilde.

Vores familievenlige restaurant i Roskilde er stedet at tage hen, hvis maden skal være lækker, stemningen skøn og aftenen hyggelig. Vi tilbyder både for både legeland for de mindste, nostalgisk musik for de voksne og masser af god mad. Vi sørger altså for en god aften for både store og små i spændende, amerikansk-inspirerede omgivelser og med et menukort, som ingen kan sige sig for kræsen til.

Spisesteder i Roskilde

Kom inden for og besøg vores spisested i Roskilde – det behøver hverken være dyrt eller sent, hvis noget skal fejres med en tur på restaurant. Vi har åbent fra middagstid i weekenderne, hvor vi har et stort frokostmenukort med gode priser. Her kan du blandt andet nyde vores legendariske BBQ-spareribs, Big Boy Burger og lækre salatbar som altid. Alt du skal gøre er at komme ind i vores lokale Bone’s restaurant – så sørger vi for, at du kan sætte dig til bords med det samme.

Vi har åbent alle ugens syv dage, så du kan få en fantastisk madoplevelse ud over det sædvanlige. For udover at lave lækre BBQ-retter, sørger vi også for, at du får mulighed for at besøge det gode gamle USA.

Vores spisested i Roskilde har hundredvis af klenodier indhentet fra retro- og garagesalg i landet ’over there’, og tæller alt lige fra modelfly og vinylplader til vejskilte og sportsjerseys. På samme tid sørger vi for ægte nostalgi, når vi spiller god gammel musik i højtalerne på restauranten.

Vores spisested i Roskilde tilbyder i øvrigt Early Birdy-rabat i hverdagene. Mandag til torsdag kan du og din familie eller venner spise på vores restaurant og spare penge. Alt I skal gøre er at møde op i tidsrummet 16:30 – 19:00, og sørge for at bordet er rømmet inden klokken 19. På den måde sparer I hele 15 procent på regningen. Et formidabelt tilbud for både Roskildes familier og studerende.

Leder du efter gode spisesteder i Roskilde? Hvad end det er vores velkendte spareribs og salatbar, eller måske en af vores saftige steaks eller sprøde snacks, er du garanteret at finde noget for hele familien – også de helt små, når du besøger vores spisested i Roskilde.

Opskrifterne er selvfølgelig også importeret hele vejen fra Midtvesten, så du kan nyde dem her i Danmark. Det er selveste Sam Bones, der i tidernes morgen biksede den velkendte Bone’s-opskrift sammen, som er blevet hemmeligholdt lige siden.

Ud over at være en familierestaurant kan vores spisested i Roskilde også fungere som den perfekte tømmermandskur efter en lang nat til Roskilde Festival eller måske endda et tiltrængt afbræk fra det hektiske festivalliv. Vi tilbyder nemlig også hele vores menu som take away - så du i den grad vil tiltrække misundelige blikke og sætte gang i maverumlen og mundvandet hos dine teltnaboer.

Vi glæder os til at se jer hos Bone’s familierestaurant i Roskilde!