Take away Bestil bord

Take away i Roskilde

Har du allerede besluttet dig for, at du vil benytte dig af vores mulighed for take away i Roskilde som aftenens nemme og lækre løsning? Så skal du blot klikke ind på vores side og vælge den menu, du har mest lyst til. Så kan du hente menuen i vores restaurant på Algade 55, så snart du får fri, og spare dig selv tiden og besværet ved selv at skulle forberede maden og tage opvasken. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvor du skal bestille take away fra, kan du læse mere om vores udvalg herunder.

Amerikansk BBQ som take away i Roskilde

Hos vores restaurant i Roskilde kan du blandt andet bestille vores saftige BBQ-spareribs, velsmagende Big Boy Burger og lækre kylling. Vi har også sammensat en lang række boxe, som indeholder de mest populære retter.

Her får du selvfølgelig vores sprøde pomfritter med i købet og en bland selv salatboks, som vi kan blande for dig, eller som du selv kan blande i restauranten, når du henter take away i Roskilde. Derudover kan du vælge din favorit sovs til at sætte prikken over i’et.

Take away til hele familien fra Bone’s

Når du bestiller take away i Roskilde fra Bone’s, har du mulighed for at bestille til hele familien. Her kan du nemlig vælge mellem alle vores klassiske retter, som du måske allerede kender fra restauranten - det inkluderer naturligvis også vores junior retter. På den måde kan du få den bedste take away i byen til både mor, far og børn. Gå på opdagelse i hele vores menukort til take away i Roskilde ved at klikke på linket øverst på siden.

Bone’s bokse: Lækkert kød til take away

Hvis du skal bruge aftensmad, hvor der både er mørt kød, sprøde kartofler og frisk salat med, kan du med fordel vælge en af vores Bone’s boxe. Det er nemlig et let, velsmagende og hurtigt måltid, som du endda kan bestille til hele familien. Du kan blandt andet bestille saftige BBQ-spareribs til en eller flere personer, hvilket gør vores boxe ideelle til både små og store selskaber. Så kan du nyde take away i Roskilde fra Bone’s, når du er selv, eller når du er sammen med familien.

Derudover kan du bestille en helstegt mørbrad, hvor der medfølger både lækre kartofler, god sovs og frisk salat i købet, og du kan derfor nemt få styr på hele måltidet til aftensmaden.

Er i dag dagen, hvor du også skal forkæle dig med en lækker dessert? Så kan du selvfølgelig også købe det hos os som take away i Roskilde - vi har både lækker is og sød cheesecake.

Husk noget vådt til ganen

Når du bestiller take away hos Bone’s, får du altid et godt måltid med hjem. Derfor er det altid en god idé at have noget koldt til at skylle maden ned med. Hvis du ikke har flere sodavand derhjemme, kan du selvfølgelig bestille forskellige, iskolde drikkevarer - såsom Pepsi og Faxe Kondi - sammen med din take away i Roskilde. Se vores udvalg af sodavand her, og vælg den, som du bedst kan lide.

Bone’s Roskilde: Take away til enhver anledning

Hos vores restaurant i Roskilde har vi løbende forskellige tilbud på vores take away, så du kan bestille mad til en god pris, hvad end anledningen er. Det gælder, uanset om du skal bruge lækre, kødfyldte spareribs til Super Bowl, store burgere til fødselsdagsfesten, eller en Bone’s Box til fredagshyggen - vi klarer aftensmaden for dig. Alt, du skal gøre, er at ligge en bestilling, og så sørger vi for, at din take away er klar til det aftalte tidspunkt.

Skal du have et større selskab på besøg derhjemme? Så anbefaler vi, at du bestiller en af vores Bone’s Boxe, som er fyldt med saftigt og mørt kød. Du får minimal forberedelse af maden, og dine gæster får stadig et velsmagende måltid.

Du kan også spise på vores restaurant

Vi har også gjort det nemt for dig, hvis du planlægger en tur på en af byens restauranter enten i aften eller inden for den nærmeste fremtid. Du kan bestille bord hos os online allerede nu, så du er sikker på, at der er plads til hele familien eller de nærmeste venner. Hvis du planlægger et større arrangement, kan du ringe til os på telefon 46 73 20 20, hvor vi kan være behjælpelige med at arrangere dette.

Tag et kig på vores store menukort til restauranterne, hvor du kan få alt fra saftige BBQ-spareribs og møre steaks til sukkersød isbuffet og cheesecake. Bestil et bord, og tag hele familien med på en tur til det gamle USA.

Hvor ligger restauranten?

Vores restaurant i Roskilde ligger centralt i byen, tæt på Roskilde station. Du er altså ikke langt fra barer eller offentlig transport, og du kan nemt tage den hyggelige stemning med videre, når restauranten lukker. Helt nøjagtigt ligger vores restaurant på adressen: Algade 55. Vi glæder os til at se dig.