Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Herlev

Restaurant Bone's
Herlev

Herlev Hovedgade 53
2730 Herlev
CVR: 19639606
Tlf.: 88 17 88 18

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00

Restauranter i Herlev

Besøg en af de mest familievenlige restauranter i Herlev! Hos Bone’s får du en oplevelse ud over det sædvanlige for hele familien. Vi har et enormt udvalg af klassiske retter, som er inspireret af madkulturen fra landet ’over there’. Vores restaurant i Bone’s bringer nemlig stemningen og smagen af det gode gamle USA hele vejen over Atlanten og her til Herlev.

På vores restaurant i Herlev får du mulighed for at spise dig mæt i det store udvalg af retter, som er lavet på Sam Bones opskrift importeret fra USA. Vores menukort består af BBQ-klassikere som Bone’s egne spareribs, møre steaks, Big Boy Burgere og selvfølgelig sprøde pomfritter i lange baner – lige så mange du kan spise, når du besøger vores spisested i Herlev.

Som altid har du også mulighed for at springe ned i vores friske salatbar. Herfra må du spise lige så meget, som du har lyst til, og salatbaren er en god start som forret, før du sætter tænderne i dine lækre spareribs med masser af smag. Vi har udvalgt mere end 20 råvarer, som du kan vælge imellem, og der er noget for enhver smag. Du sammensætter selv din salatbar, så den tilfalder din smag. Hvis du får lyst, kan du også vælge salatbaren som hovedret.

Bone’s er en af de restauranter i Herlev, som lægger størst vægt på hygge og god mad for hele familien. Af den grund har vi altid balloner og aktivitetsposer for familiens mindste. Og vi har desuden et legeland, hvor børnene kan brænde krudt af, mens aftensmaden bliver tilberedt, og fordrive tiden, når de voksne vil slappe af efter et lækkert måltid.

Hos Bone’s restaurant i Herlev finder du et stort menukort med alverdens klassikere fra landet ’over there’.  Vi står klar med amerikansk BBQ til hele familien – og det er helt op til jer, hvilket humør I er i. Hvis I har lyst til at spise i restauranten, sørger vi for et bord. Og har I lyst til lækker take away, så har vi et sammensat stort udvalg af lækre bokse med både ribs, pommes frittes og salat fra vores buffet.

Til vores hovedretter kan du selvfølgelig også bestille vores lækre tilbehør. Vores restaurant i Herlev tilbyder et stort udvalg af blandt andet såsom Hot Wings, Chili Cheese Tops og Chicken Nuggets. Og eftersom vi også er en familievenlig restaurant, har vi også juniormenuer for familiens mindste. Der er derfor plads til alle og enhver hos Bone’s i Herlev.

Spisesteder i Herlev

Skal aftensmaden være nem, eller bare lidt lækrere end den plejer? Hos Bone’s spisested i Herlev sørger vi for begge dele. Med lækre bøffer, spareribs og vores store salatbar, sørger vi for, at I går mætte herfra uden at skulle bekymre jer om den store opvask - og vi tilbyder ligeledes take away til de dage, hvor aftenen er bedst tilbragt i sofaen.

Hos Bone’s får du en oplevelse af det gode gamle Amerika, som ikke kan fås hos andre spisesteder i Herlev. Vi har sørget for en autentisk stemning og lækker mad i lange baner. Vores menukort er spækket med klassikere fra den amerikanske Midtvest, og vi garanterer, at vores møre ribs vil få din mund til at løbe i vand.

Saloon-temaet er gennemgående for hele vores spisested i Herlev. Hundredvis af spændende ting pryder vores væg, og de er alle fundet på amerikanske loppemarkeder, og giver vores restauranter stemningen, som Bone’s er kendt for. Uanset om du er til et stille og roligt måltid for to eller en interessant aften for hele familien, så er vores spisested i Herlev stedet at tage hen.

Vores spisested i Herlev tilbyder Early Birdy-rabat i hverdagene. Mandag til torsdag kan du og din familie eller venner spare penge, når I spiser hos Bone’s. Alt I skal gøre er at møde op i tidsrummet 16:30 – 19:00, og sørge for at bordet er rømmet inden klokken 19:00. På den måde sparer I hele 15 procent på regningen. Et fantastisk tilbud for familier og studerende i Herlev.

Ud over at være et af de bedste spisesteder i Herlev for familier, så kan vores restaurant også være det helt rigtige sted at tage hen, hvis du har brug for en kur mod tømmermænd. Efter en lang nat i det københavnske natteliv er det nemlig ikke unormalt, at maven skriger efter noget hurtigt og lækkert mad. Så sparer du tiden for selv at stå i køkkenet, og vi klarer maden for dig.

Take Away i Herlev

Hos Bone’s har du mange forskellige muligheder, hvad end du foretrækker at spise hjemme eller ude, tidligt eller sent. Bone’s spisested i Herlev tilbyder nemlig både autentisk amerikansk stemning og hyggelige omgivelser i selve restauranten, men altså også take away i Herlev, hvis du er mere til en aften inden for hjemmets fire vægge.

Vi har hos Bone’s Herlev tilmed sørget for super sprøde og saftige frokosttilbud til dig, der trænger til en lidt ekstra lækker frokost, når du bestiller take away inden kl. 16. Hvis du i stedet foretrækker et hyggeligt restaurantbesøg midt på dagen, så fortvivl ikke – vi har nemlig hos Bone’s Herlev allerede åbent for vores frokostgæster fra kl. 11.30 alle ugens dage.

Vi har desuden sammensat flere Bone’s Bokse til take away i Herlev. Heri får du alt det, som hele middagsselskabet har brug for. Alt efter hvilken boks i vælger, får du nemlig mad til op til flere personer. Med i boksene er blandt andet spareribs med vores berømte BBQ-marinade, kylling og American Roast. Dertil er der selvfølgelig også vores sprøde pomfritter og salatbar, som du selv kan blande, når du henter boksen i vores restaurant i Viborg, eller vi kan blande den for dig.

Hvis mundvandet allerede nu er begyndt at løbe, kan du nemt og hurtigt bestille bord eller take away i Herlevs Restaurant Bone’s, og ellers er du velkommen til at ringe til os på tlf. 88 17 88 18. Vi glæder os til at se dig i vores restaurant, hvad end det er for en hel aften, eller blot når du kommer og henter dine saftige spareribs som take away i Herlev.