Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Køge

Restaurant Bone's
Køge

Antoniestræde 8
4600 Køge
CVR: 37249564
Tlf.: 88 17 88 20

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.30
11.30 - 21.30
11.30 - 21.00

Restaurant i Køge

Velkommen til Bone’s restaurant i Køge! Her får du en ægte amerikansk atmosfære for hele familien – uanset om du er på udkig efter et sted at invitere på en familiemiddag for både voksne og børn, take away for to personer eller en ganske almindelig aften med forkælelse, så er Bone’s det spisested i Køge, hvor du får det hele – og selvfølgelig den samme høje kvalitet, som du kender fra Bone’s restauranter. 

Vores restaurant i Køge er centralt placeret, så det er nemt at komme frem. Her får du byens bedste service, lækker mad og masser af god stemning. Vi har et kæmpe udvalg af klassiske retter fra landet ’over there’, så du kan få den autentiske oplevelse af det gode gamle Amerika, som Bone’s er kendt og elsket for af børn og voksne landet over.

På vores restaurant i Køge finder du et bredt udvalg af fantastiske retter, når du åbner vores store menukort – blandt andet BBQ-marinerede spareribs, møre steaks og saftige burgers. Hertil kan du selvfølgelig bestille et hav af tilbehør – eksempelvis vores pomfritter, som du må spise så mange af, du har lyst til, og vores friske salatbar, der ligeledes er all-you-can-eat.

Når du besøger Bone’s restaurant i Køge har du mulighed for at opleve en autentisk atmosfære og drømme dig tilbage til det amerikanske Midtvesten. Vi har importeret hundredvis af samleobjekter hele vejen fra loppemarkeder USA. På væggene finder du både vejskilte, modelfly og gamle vinylplader, hvilket bidrager til den fantastiske stemning og tager dig med på en rejse ned af ’Memory Lane’.

Hvis du har lyst, må du tage stemningen med hjem. Vi tilbyder nemlig take away i Køge, så du kan nyde vores lækre menukort hjemme ved spisebordet sammen med hele familien. Vi sørger for maden, og du kan vælge imellem alle vores klassiske retter såsom BBQ-spareribs og kyllingebryst. Vi har desuden sammensat en lang række Bone’s Bokse, som indeholder alt det, som hjertet begærer fra vores køkken.

Spisesteder i Køge

Kom forbi et af de hyggeligste spisesteder i Køge! Vi har sørget for fantastisk mad, masser af stemning og de perfekte rammer for hele familien, så du kommer i den rigtige stemning, når du besøger vores saloon-inspirerede spisested i Køge. Vores søde personale og gode rammer betyder, at du kan slappe af, mens vi sørger for resten.

Til forskel for andre spisesteder i Køge har vi sørget for børnevenlige rammer, hvor du og hele familien kan komme og spise, og hvor der er noget for alle og enhver. Vi har blandt andet et legeland, hvor børnene kan boltre sig, imens maden bliver tilberedt. Så behøver du ikke tænke på børnene, men kan i stedet nyde tiden sammen med konen eller manden.

En aften hos restaurant Bone’s i Køge sørger for at gøre aftensmaden både nem og lækker, og medfølger med garanti ingen sure miner. Spisestedet i Køge er en familierestaurant, og derfor har vi selvfølgeligt gjort det mere fordelagtigt for alle jer med små børn at spise ude.

Vi har nemlig udviklet Early Birdy-konceptet, der betyder, at du og din familie får 15 % rabat på hele jeres regning, når I spiser hos vores spisested i Køge mellem klokken 16.30 og 19:00. Bordet skal være ledigt igen klokken 19:00, og I behøver derfor ikke bekymre jer om, at børnene kommer for sent i seng. Vi sørger for mad og den gode stemning – og så endda til en god pris!

Vores spisested i Køge sørger for at lægge hyggelige rammer om din middag, næste gang du tager familien eller vennerne med ud at spise. Her vil du rigtig kunne opleve en autentisk amerikansk stemning blandt vægge pyntet med unikke amerikanske fund, og selvfølgeligt vores saftige BBQ-menu i bedste amerikanske stil.

For at bestille bord, skal går du blot ind på vores hjemmeside via linket, hvor du med få klik kan bestille bord til dig og din familie eller venner. Du er også mere end velkommen til bare at møde op på Antoniestræde 8 i Køge for en afslappet aften med skøn mad og god stemning. Vi glæder os til at se dig.

Take Away i Køge

Hvad end du er til hygge inden for hjemmets trygge rammer, eller du mere er til samvær med familie og venner i bedste restaurant-stil, kan Bone’s i Køge sørge for det hele. Vi tilbyder selvfølgelig også take away i Køge, til de dage hvor hyggen skal foregå i hjemmet, men hvor du stadig vil nyde godt af vores lækre spareribs, saftige bøffer og sprøde pomfritter. Vi har gjort det nemt for dig, så du kan nyde tiden sammen med familie eller venner.

Vi sørger for at ordne maden, så du kan slappe af sammen med resten af familien. Det er en nem løsning, til når I har gæster på besøg, når hverdagen bare skriger på noget hygge, eller når det er tid til forkælelse på en fredag. Det er nemt at bestille, og du skal ikke sørge for andet end det gode humør og at møde op i vores restaurant.

For at bestille take away i Køge skal du blot klikke dig ind på vores hjemmeside og vælge, hvilke retter du har lyst til at bestille. Du finder selvfølgelig alle vores klassikere, såsom spareribs med vores velkendte BBQ-marinade, vores lækre kyllingebryst og sprøde fritter. Derudover kan du også bestille vores salatbar og meget andet tilbehør. Du vælger helt selv, men vi har også sørget for at lave en menu, for dem som er ubeslutsomme.

Vi har sammensat en række bokse, som du kan nyde fra vores take away i Køge. De indeholder mad til hele familien, og du kan vælge en Bone’s Box, alt efter hvor mange personer I er. Boksene indeholder blandt andet BBQ-spareribs, kyllingebryst og salatbar, som du selv kan blande, når du kommer og afhenter maden i vores restaurant. Vi kan dog også blande boksen for dig, hvis det er det, du ønsker. Det er, hvad vi kalder, et godt tilbud. Uanset hvad I har lyst til, så sørger vi for jer, og vi glæder os til at se jer i Bone’s restaurant i Køge!