Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Horsens

Restaurant Bone's
Horsens

Emilies Plads 2
8700 Horsens
CVR: 19639606
Tlf.: 75 78 10 50

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00

Restaurant i Horsens

Kom inden for og få en oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger Bone’s restaurant i Horsens. Om så det er som afslutningen på en lang arbejdsdag eller på en velfortjent fridag, så står vi klar med et lækkert måltid mad, som du kan spise i restauranten eller som take away. Vi inviteret indenfor til en middag i autentiske amerikanske rammer – en oplevelse, som du ikke får hos andre spisesteder i Horsens!

Vi har indhentet vores hemmelige opskrifter hele vejen fra landet ’over there’, og det var selveste Sam Bones, der i tidernes morgen blandede vores berømte BBQ-marinade, som i dag er elsket af børn og voksne landet over. Og du kan selvfølgelig komme forbi vores restaurant i Horsens og sætte tænderne i vores fantastiske retter med den velkendte Bone’s smag.

Menukortet er spækket med retter inspireret af det amerikanske Midtvesten – blandt andet vores lækre BBQ-spareribs, saftige Big Boy Burger og møre American Roast. Som tilbehør kan du selvfølgelig også få vores sprøde pomfritter, der som bekendt er all-you-can-eat. Derudover kan du også dykke ned i vores friske salatbar, hvor du finder mere end 50 friske råvarer, som du kan blande og tilpasse, som du ønsker det.

Vi tager dig med på en rejse over Atlanten på både smag og autentisk atmosfære. Vi har indrettet vores restaurant i Horsens efter bedste amerikaner-stil – præcis som du kender den fra Route 66 og Hollywood-filmene. På væggene har vi hængt hundredevis af klenodier op, som du kan sidde og betragte, når du sætter dig til bords og venter på et ærkeamerikansk måltid. Så kom forbi et af de hyggeligste spisesteder i Horsens, og sæt dig til rette med et lækkert BBQ-måltid.

Bare tanken om saftige spareribs i vores BBQ-marinade er noget, der kan få mundvandet til at løbe hos enhver. Det er derfor ganske naturligt, hvis du allerede nu sidder og tjekker kalenderen for, hvornår næste tur kan gå til Bone’s restaurant i Horsens. Alt du skal gøre er at klikke dig videre ind på vores hjemmeside, hvor du nemt kan booke et bord til vennerne og hele familien.

Vi hjælper dig med at finde plads i vores restaurant i Horsens, uanset hvilken anledning der presser sig på. Er det en fødselsdag, konfirmation, påskefrokost eller noget helt fjerde? Bare giv os et kald, så sørger for mad og god stemning til alle de fremmødte. Og til børnene har vi som altid et fantastisk legeland, hvor de kan komme af med energien, mens i venter på maden eller nyder den skønne indretning, som vi har sørget for.

Spisesteder i Horsens

Hvis marinade ikke er svaret, så er spørgsmålet forkert - og vores spisested i Horsens har den bedste af slagsen. Vi har et kæmpe udvalg af retter både med og uden vores berømte BBQ-marinade, som du kan få at smage både på vores lækre spareribs, Big Boy Burger og kyllingebryst. Men hvis du er mere til salatbar, saftige bøffer og ribeye-steaks, klarer vi også det.

Vi serverer mad til enhver smag i bedste amerikanske stil og omgivelser. Vores saloon-inspirerede familierestaurant er et af de nok hyggeligste spisesteder i Horsens for en hyggelig aften i selskab med din familie eller dine venner, hvor ingen går sultne fra bordet. Vi sørger for mad og stemning, og alt du skal gøre er at nyde de autentiske retter, som vi har importeret opskriften til direkte fra Kansas i USA.

At spise ude behøver nemlig ikke at være lig med dyre regninger, og vi giver dig et tilbud, som andre spisesteder i Horsens ikke kan matche! Med vores Early Birdy-koncept bliver det endnu billigere for dig at nyde vores amerikanske menu i hverdagene. Early Birdy er en rabat, der bliver givet til dig, der spiser på vores restaurant alle hverdage fra mandag til torsdag mellem klokken 16:30 og 19:00. Alt du skal sørge for er, at bordet er frit, når tilbuddet udløber klokken 19.

Vi kan ikke rydde din kalender for dig, men til gengæld har vi sørget for at gøre resten af planlægningen så nem som muligt. Du kan nemlig klare alle dine bestillinger og reservationer online direkte fra din computer via vores hjemmeside. Hvis du vil bestille bord til vores restaurant i Horsens, kan du med et klik på linket og få hurtige indtastninger sørge for, at det perfekte bord er ledigt til dig, næste gang du slår et smut forbi os.

Take Away i Horsens

Knurrer maven, men har du ikke lyst til at løfte en finger? Hos Restaurant Bone’s i Horsens sørger vi for lækker mad i hyggelige omgivelser. Mad som også kan tages med hjem, hvis hoveddestinationen for aftenen er sofaen derhjemme. Vi tilbyder nemlig nem og smagfuld take away i Horsens, så du kan nyde vores lækre BBQ-spareribs, Big Boy Burger og kyllingebryst foran fjernsynet eller ved spisebordet derhjemme.

Udover vores klassiske retter kan du også bestille en række bokse, som vi har sammensat. Alt efter hvilken Bone’s Box-menu du vælger, indeholder den alt fra spareribs og kyllingebryst til vores saftige American Roast. Og så er der selvfølgelig altid vores sprøde pomfritter og salatbar med i boksen. Vi har menuer for hele familien, så du ikke skal tænke på andet end at hente maden.

Alt du skal gøre er at klikke dig ind på vores hjemmeside, hvor du kan bestille take away i Horsens. Her får du en oversigt over alle vores menuer og bokse, som du kan lægge i indkøbskurven og tjekke ud. Dernæst skal du blot afhente maden i vores restaurant i Horsens. Her kan du i øvrigt blande din egen boks med salat fra vores store buffet. Hvis tiden er knap, kan vi også sørge for at blande en for dig!

Hvis du på ingen måde kan vente med at sætte tænderne i en ægte Bone’s-bøf, kan du også med få klik bestille din take away-menu online. Vi vil derudover med glæde være behjælpelige med spørgsmål, ønsker og større reservationer på tlf. 75 78 10 50 eller personligt i vores restaurant. Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor hos Bone’s restaurant i Horsens!