Take away Bestil bord

Din favoritrestaurant

Vælg din foretrukne Bone's-restaurant og se, hvornår vi har åbent.

Find din favoritrestaurant

Uanset om du er barn, teenager, voksen eller ældre, kan Bone’s restauranter tilbyde dig og dine nærmeste en fantastisk smagsoplevelse for livet. Det bedste af det hele er dog, at der altid er en Restaurant Bone’s lige i nærheden af, hvor du bor!

 

Restaurant Bone’s har i mange år været kendt for sine familievenlige spisesteder, som favner mennesker i alle aldre helt fra de ældste og ned til de yngste. Her står menuen blandt meget andet på indbydende amerikanske retter så som spareribs, burgere og sprøde, friske salater. Så frygt ikke, der er altid lækkerier til både kødelskeren, vegetaren og dig, der bare elsker et godt og veltilberedt måltid.

 

En bid af Amerika

Hos Restaurant Bone’s satser vi på at give familien en samlet oplevelse, når de besøger vores restauranter. Dette gælder alt lige fra udsmykningen, personales beklædning og til menukortets sammensætning.

 

Derfor vil du med det samme, du træder ind i et af vores spisesteder, blive mødt af rustikke træmøbler og vægge fyldt med autentiske amerikanske retro-dekorationer; fra surfboards fra Californien og til slidte cowboystøvler fra det vilde Texas. Alle dekorationerne til hver enkelt restaurant er unikke – ingen af vores restauranter er ens. Dermed er hver eneste Restaurant Bone’s en oplevelse for sig.

 

Spisesteder i hele landet

Grundet vores mange trofaste kunder har Bone’s nu hele 24 restauranter fordelt over hele landet. Nedenfor kan du klikke på hver enkel af landets regioner, og se hvor i alle de større byer i nærheden, du kan finde din favorit Restaurant Bone’s.

 

Så næste gang madlavningen bliver lidt for kedelig, eller du ønsker at invitere dem, der betyder noget i dit liv med ud at spise – familie eller venner – så find, og besøg et af vores mange spisesteder. Vi glæder os til at se dig.