Take away Bestil bord

Oplev Valentinsdag på Bone’s

Glæd din ”valentine” på Valentinsdag med en romantisk middag på Bone’s: Så kan I kigge hinanden dybt i øjnene, mens I nyder vores lækre mad, og glemme alt om hverdagens trummerum. Glædelig Valentinsdag!

Forførende middag for 2 på Bone’s

Valentine’s day er den perfekte anledning til at glæde den, du har kær. Hos Bone’s byder vi på forførende god mad på Valentines dag, så I ikke skal bruge dagen på madlavning og opvask, men på at nyde hinandens selskab – og naturligvis spise rigtig god mad.

Hvornår er det Valentinsdag?

”Hvad dag er Valentinsdag,” spørger du måske – og svaret er heldigvis nemt at huske. Valentine day falder nemlig hvert år den 14. februar. En fin dato, hvis du spørger os, for hvem har ikke brug for lidt ekstra forkælelse i kolde og mørke februar?

Derfor fejrer vi Valentinsdag i Danmark

Hvis din kæreste skulle finde på at spørge: ”Hvornår er det Valentinsdag” eller endda ”Hvad er Valentinsdag”, er det faktisk ikke så dumt et spørgsmål endda. Valentinsdag er nemlig en forholdsvist ny tradition herhjemme – men med en gammel historie.

Der er flere bud på, hvordan traditionen med Valentinsdag er opstået, men et af de mest populære fører tilbage til det tredje århundredes Rom. Her viede den kristne præst Valentin unge par, selvom ægteskab var forbudt – kejser Claudius den 2. ønskede nemlig, at de unge mænd skulle i hæren, ikke giftes, ligesom kristendom på det tidspunkt ikke var statsreligion i Romerriget.

Da Valentin blev opdaget, blev han fængslet og dømt til døden, medmindre han ville afsværge sig sin kristne tro. Det nægtede han – men inden han blev henrettet, siges det, at han gjorde sin fangevogters blinde datter seende igen og sendte hende en hilsen underskrevet ”din Valentin” den 14. februar 269 e.Kr.

Masser af skøn mad på Valentinsdag

Fejr kærlighed med en aften på Bone’s: På vores menukort finder I helt sikkert noget, der falder i jeres begges smag.

Prøv for eksempel vores møre Bone’s Original Spareribs, en Rib Eye af Grain Fed Hereford-kødkvæg fra Uruguay, Dansk Gårdkylling eller en Big Boy Burger med oksekød og Apple Smoked Bacon.

Glem ikke jeres favoritkartoffel og -sovs til – man må gerne dele! – samt naturligvis vores all you can eat salat- og softicebar. Skal den have hele armen, kan I vælge en eller flere af vores lækre side orders: Måske Bone’s Mashed Potatoes, sprødstegte løgringe eller Chili Cheese Tops?

Lagt op til garanti for romantik

Vælger I at fejre Valentinsdag på Bone’s, er der garanti for en romantisk og hyggelig aften. Vores søde personale varter jer op og hygger om jer, så det eneste, I skal koncentrere jer om, er at nyde hinandens selskab og den gode mad. Nemt, ikke?

Book bord på Bone’s til Valentine’s Day

Vil I være sikret en plads på Bone’s på årets mest romantiske dag, så book bord allerede nu, og glæd jer til en aften i kærlighedens tegn, hvor I ikke skal bekymre jer om andet end hinanden og det, der er på tallerknerne.  

Happy Valentines day!