Take away Bestil bord

Byd på middag på Mors dag

Hvert år fejrer vi verdens bedste mor til Mors dag – og det kræver selvfølgelig en Mors dag gave! Hvorfor ikke glæde din mor med en god middag på Bone’s på den store dag?

Mangler du en gave til Mors dag?

Nogle gange kan det være lidt svært at finde på gode idéer til Mors dag – for med hvilken gave viser du bedst, hvor meget din mor betyder? Heldigvis behøver du ikke længere finde på mere eller mindre heldige Mors dag idéer. Vi har nemlig den perfekte idé til den perfekte Mors dags gave: En lækker middag på Bone’s med dem, hun holder allermest af!

Forkælelse til den bedste mor

På Bone’s kan du forkæle verdens bedste mor med en aften, hvor hun blot skal læne sig tilbage, slappe af, nyde selskabet og ikke mindst den gode mad. Vi står klar til at forkæle alle mødre – og alle andre gæster – på denne særlige dag. Passer det ikke ind i jeres kalender med en middag på Bone’s lige netop på Mors dag, kan du altid forkæle hende med et gavekort til restauranten. Så kan I fejre Mors dag lige præcis, når det passer jer.

Retter til alle slags mødre

Er din mor mest til ribs, burger eller kylling? Bone’s byder på et bredt menukort med noget for enhver, så din mor med garanti går glad og mæt fra bordet.

Hun kan for eksempel sætte tænderne i vores Bone’s Original Spareribs, Dansk Gårdkylling, en Big Boy Burger med oskekød og Apple Smoked Bacon eller en New York Strip Steak af nøje udvalgt Grain-Fed Hereford kødkvæg fra Uruguay.

Dertil kommer selvfølgelig én af vores lækre kartofler – måske American Sweet Potatoes, bagt kartoffel eller pommes frites – og en lækker sauce.

Skal I gå all in, så glem ikke vores all you can eat salat- og softicebar, og prøv også en af vores vanedannende side orders som en majskolbe med smør, Chili Cheese Tops eller Hot Buffalo Wings.

Hvornår er det Mors dag?

Det kan være lidt vanskeligt at hitte rundt i de danske mærkedage – for hvornår er det Fars dag, og hvornår er det Mors dag i Danmark? Hvor Fars dag altid er på Grundlovsdag den 5. juni, er Mors dag lidt mere tricky at holde styr på: Mors dag fejrer vi nemlig den anden søndag i maj, og derfor skifter datoen fra år til år.

Hvad er historien bag Mors dag?

Mors dag stammer fra USA, hvor den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe i 1872 etablerede mærkedagen – dengang tiltænkt som en dedikation til fred.

Senere blev Mors dag til den form, vi kender i dag, da amerikanske Anna Jarvis arbejdede for at få dagen udbredt som en dag, der skulle ære det arbejde, alle mødre udførte – blandt andet hendes egen, som i sin levetid havde været en del af gruppen ”Mothers Day Work Club.”

Mærkedagen blev en fast tradition i Danmark i 1929, hvor vi siden har hyldet alle mødre den anden søndag i maj.

Glædelig Mors dag fra Bone’s

Hos Bone’s vil vi gerne hylde alle mødre, som hver dag gør et fantastisk stykke arbejde. Tak for det – og tak for jer! Glædelig Mors dag!