Take away Bestil bord

Super Bowl: Snasket, lækkert og mørt

Finalen i amerikansk fodbold og snasket BBQ-mad går hånd i hånd: Hos Bone’s får du den ultimative super bowl mad, så du blot skal koncentrere dig om at nyde det, der sker på skærmen.

Forkæl en NFL-fan med Super Bowl mad

Mange tror fejlagtigt, at det kun er gutter, der kan få en sjov aften med Super Bowl. Men Super Bowl kan også sagtens være for et bredere publikum. Det kan for eksempel fungere som et ganske fint udgangspunkt for kæresteparret, der skal have en date night, eller for hele familien som en sjov fællesaktivitet. Uanset om du har en Super Bowl date med kæresten, familien eller vennerne, så finder du det ultimative Super Bowl måltid hos Bone’s.

Hvad spiser man til Super Bowl?

Super Bowl er så amerikansk, som noget kan blive, og derfor skal sporten selvfølgelig nydes med ordentlig Super Bowl food. Måltidet til sportsbegivenheden er derfor også et af de mest diskuterede emner i forbindelse med den årlige afgørelse af NFL Super Bowl, da det kan være med til at afgøre kvaliteten af den pågældende aften eller nat. Og selvom der kan være flere bud på bordet, så er de fleste fans enige om én ting: Det skal være fedtet, snasket og helst kunne spises med fingrene, og der skal helst ikke være for meget opvask efterfølgende. Derfor er det ofte klassiske, amerikanske måltider, der kommer på tale, når det gælder maden til NFL-finalen i fjernsynet. En af klassikerne er hotwings, som du kan bestille 24 stk. af for 99 kroner hos Bone’s i denne anledning.                                                                               

Ægte amerikansk Super Bowl menu

Hos os kan du bestille alt det nødvendige til et godt Super Bowl måltid. Du kan nemlig bestille en Bone’s Super Bowl menu med Bone’s Original Spareribs, Bone’s hotwings, coleslaw, valgfri kartoffel, en pose Lays Chips og sodavand – med andre ord alt, hvad du har brug for til den ultimative Super Bowl aften. En Super Bowl menu kan du bestille i tre forskellige portionsstørrelser: Til to personer, tre-fire og fire-fem personer. Med mad fra Bone’s skal du altså kun koncentrere dig om at samle de bedste fodboldfans i din omgangskreds - og måske en storskærm at se kampen på - så klarer vi resten!

Nyd en Super Bowl burger

Kalder sulten på noget andet end ribs og hotwings, kan du altid bestille en klassisk Super Bowl Burger, som du aldrig går galt i byen med. 

Hvornår er tidspunktet for Super Bowl?

NFL og Super Bowl har hjemme i Amerika, og det betyder et forholdsvis sent Super Bowl tidspunkt i Danmark. Super Bowl Danmark tidspunktet for kampene er derfor typisk over midnat – ikke at det nogensinde har stoppet nogle i at snacke god mad!

Kom forbi Bone’s eller bestil take away til kampen

Vil du sikre dig maden til dette års Bone’s Super Bowl måltid? Så bestil din take away, eller book bord på din lokale Bone’s – vi står klar til at tage godt imod jer og gøre dagen til noget helt særligt.

Du kan bestille din take away via https://bones.dk/ eller booke bord på din foretrukne Bone’s Restaurant via https://book.bones.dk/.