Take away Bestil bord

Glæd din far på Fars dag på Bone’s

Far, farmand, father, dad, daddy. Kært barn har mange navne, og det gælder også den mand, vi hvert år har sat en hel dag af til at fejre med Fars dag. Traditionen er 100 år gammel og er, ligesom Mors dag, et amerikansk koncept, som vi selvfølgelig meget gerne hylder på Bone’s.

Hvornår er det Fars dag, og hvorfor fejrer vi det?

Hvornår er Fars dag, og hvornår er Mors dag? Det kan være vanskeligt at holde styr på årets forskellige mærkedage, men Fars dag har en fordel: Hvor Mors dag i Danmark er den anden søndag i maj, er Fars dag altid den samme dato, nemlig Grundlovsdag den 5. juni.

Udover spørgsmålet ”Hvornår er der fars dag,” er det oftest stillede spørgsmål nok, hvorfor vi fejrer vores fædre på en bestemt dato hvert år. Det kan vi takke mrs. Dodd fra staten Washington, USA, for. Efter sigende var det hendes egen far, som var alene med seks børn, der var årsagen til, at mrs. Dodd ville indføre en dag, der hyldede de lokale fædre.

Inspirationen kom fra Mors dag, som var blevet indført i flere stater i USA i årene op til. Den første Fars dag fandt sted den 19. juni 1910 og blev i de følgende år spredt til resten af USA. Først i 1935 kom Fars dag til Danmark, hvor den blev lagt samtidig med Grundlovsdag.

Forkæl den bedste far med middag på Bone’s

Plejer du at markere Fars dag med en gave, en sød hilsen eller måske et godt måltid? Glæd din far ved at huske den særlig dag, og marker samtidig, at Fars dag udspringer af et amerikansk koncept ved at invitere dagens hovedperson på Bone’s.

Lækker middag på restaurant og som takeaway

På Bone’s kan I nyde en lækker middag i vores hyggelige restaurant med god, amerikansk mad – for eksempel vores populære Bone’s Original Spareribs, en saftig Rib Eye eller en smagfuld New York Strip Steak. Selvfølgelig med masser af pommes frites, sauce og spændende side orders til! Glem ikke at bestille vores lækre all you can eat salat- og softicebar.  

Vil I hellere markere Fars dag derhjemme, kan I bestille vores amerikanske lækkerier som take away – så skal I blot sørge for at finde den pæne dug og servietterne frem.

Er I vilde med amerikanske ribs, kan I for eksempel bestille vores Bone’s Original Spareribs, som fås i forskellige portionsstørrelser. Er I mere til burgere, kan I vælge vores Big Boy Burger med saftigt oksekød og bacon, og skal den stå på kylling, kan I prøve vores Southern Fried Chicken: Paneret kylling med kartoffel eller pommes frites samt salat.

I kan også med fordel vælge en af vores take away-boxe, der, alt efter størrelse, indeholder rigeligt mad til op til seks personer. Vælg en Spareribs Box, en Roast Box eller en Happy Family Box med oksemørbrad og valgfrie ekstra hovedretter.

Er der børn med til bords, kan de hygge sig med en af vores junior-retter: Spareribs, Southern Fried Chicken, Chicken Tenders eller pizza.

Specielle tilbud på Fars dag hos Bone’s

Sådan bestiller du bord på Bone’s

Vil du være sikker på, at vi har et bord klar til dig og din far? Så bestil bord på din lokale Bone’s – vi står klar til at tage godt imod jer og gøre dagen til noget helt særligt.

Du kan bestille bord på din foretrukne Bone’s Restaurant via https://book.bones.dk/

Rigtig glædelig Fars dag!