Take away Bestil bord

Afslut blå mandag på Bone’s

Hos Bone’s elsker vi at fejre livets store og små begivenheder – og det gælder selvfølgelig også blå mandag. Hvis du og dine venner ønsker den perfekte afslutning på jeres begivenhedsrige dag, så skal I tage på Bone’s. Læs mere om menuen, blå mandag og mere her på siden.

Fejr blå mandag med amerikansk inspirerede retter

Blå mandag er en stor dag for alle, der lige er blevet kon- eller nonfirmeret, og det skal selvfølgelig fejres på en storslået måde. På Bone’s elsker vi at gøre vores for, at jeres festlige dage bliver lige, som I ønsker. Vi vil derfor rigtig gerne være med til at fejre de lykkelige nyudklækkede kon- og nonfirmander og deres venner.

Måske skal I bruge dagen i et shoppingcenter, en forlystelsespark, klatrehal eller noget helt fjerde, hvorefter jeres maver trænger til et velsmagende og mættende måltid. Vi disker derfor op med en amerikansk inspireret blå mandag-menu, som indeholder:

  • Small spareribs (300 gram)
  • Halv liter sodavand
  • Softice – alt du kan spise

Hvis appetitten derimod kalder på en burger i stedet, kan du prøve den populære Big Boy Burger med oksekød og bacon eller et stk. Dansk velfærdskylling med velsmagende skind.

Ved siden af alle retter kan du bestille de lækre side orders, såsom chili cheese tops, buffalo- og chicken wings, hvidløgsbrød med ost, majskolbe med smør og sprødstegte løgringe.

Derudover kan I betale et lille ekstra beløb for at få fri salatbar med i menuen. Blå mandag er en travl for de fleste af vores restauranter, og derfor bør I sørge for at bestille bord i god tid. 

Softicebar med saucer og toppings

Hos Bone’s forstår vi, at en velfortjent festdag kræver en sød afslutning, og der er ingen tvivl om, at jeres blå mandag bliver ekstra særlig ved at afslutte måltidet med softicebar. Derfor tilbyder vi ubegrænsede mængder af blød og cremet softice, som du kan toppe med et væld af lækre saucer og toppings. 

Uanset om du er til klassisk chokolade, eksotisk karamel eller frugtige bær, har vi noget for enhver smag. Så lad os forkæle dine smagsløg og gøre din blå mandag uforglemmelig med vores softice ad libitum - det perfekte punktum for din fejring. 

Gode idéer til blå mandag

Er du i tvivl om, hvad du og dit slæng skal lave på jeres blå mandag? Så giver vi her nogle gode råd. Der findes et utal af blå mandag-ideer og aktiviteter, som dagen kan gå med. Dagen kan for eksempel starte med morgenmad sammen hos en af jer eller ude på en restaurant. 

Herefter er nogle af de mest typiske aktiviteter en tur i en forlystelsespark, en shoppingtur, en tur i biffen eller diverse aktiviteter som gokart, vandland, lasergames, bowling og mere. Uanset hvilken aktivitet I vælger, skal dagen selvfølgelig rundes af med manér og gerne med et fremragende festmåltid med kammeraterne. Her mener vi selvfølgelig selv, at Bone’s er et oplagt sted til en rigtig god middag.

Hvorfor hedder det egentlig "blå mandag"?

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor det hedder “blå mandag”, og hvad det egentlig er? Det er lidt af et mysterie om, hvorfor dagen hedder, som den gør – men det skulle eftersigende stamme fra middelalderens katolske kirke, som på fastelavnsmandagen tildækkede deres alter med blåt klæde og på den måde markerede starten på den kommende faste. Blå mandag og fasten har altså det til fælles, at det handler om at gå en ny tid i møde – ved konfirmationen er det voksenlivet.

Traditionen med blå mandag er i dag at tage en pjækkedag efter konfirmationen, hvor skolerne oftest vælger at give eleverne på klassetrinnet fri. I stedet bruger konfirmanderne typisk dagen på at feste og hygge sig sammen med vennerne. I daglig tale bruges udtrykket “blå mandag” også om en mandags-pjækkedag efter en meget festlig weekend. 

Sådan booker du bord på Bone's til blå mandag

Vil du og dine venner være helt sikre på, at vi har et bord klar til jer på blå mandag? Så bestil bord på en af restauranterne i nærheden af dig – vi står klar til at tage godt imod jer og afslutningen på dagen til noget helt særligt. 

Besøg Bone's på andre tidspunkter

Bone's er ikke kun et sted for at fejre blå mandag. Vi er også stedet, hvor du kan nyde hjertevarme helligdage, mærkedage og højtider, som thanksgiving, fars dag og mors dag. På Bone's kan du også varme op til den største aften inden for amerikansk fodbold - Super Bowl. Denne finale i NFL er en ikonisk begivenhed og betragtes som en af de største og mest betydningsfulde sportsbegivenheder i verden. 

Hos Bone’s elsker vi også at gå i halloween- samt julestemning med dekorationer og smagfulde retter, der passer til højtiden. Så uanset hvilken særlig dag du ønsker at fejre, er Bone's det perfekte sted at nyde den med familien og vennerne.

Det bliver ikke nemmere end en aften på Bone’s. Vi står nemlig for borddækningen, madlavning, servering og oprydning samt rengøring bagefter. Det eneste I skal gøre, er at nyde maden og hinandens selskab. Vi sørger desuden for den gode service og hyggelige stemning. Så skynd dig at få planlagt en aften på Bones.

Hvis du gerne vil have nyheder, konkurrencer og gratis spareribs på din fødselsdag, så skynd dig at melde dig ind i vores Bone’s Family Club