Take away Bestil bord

Afslut blå mandag på Bone’s

På Bone’s elsker vi at fejre livets store og små begivenheder – og det gælder selvfølgelig også blå mandag! Læs med her, og få masser af tips til den store dag.

Vi elsker at fejre blå mandag

En stor dag skal fejres på en storslået måde, og er der noget bedre end afslutte en dag som blå mandag med et mundvandsløbende måltid? På Bone’s elsker vi at gøre vores for, at jeres festlige dage bliver lige som I ønsker, og vi vil derfor rigtig gerne være med til at fejre de lykkelige nyudklækkede konfirmander og deres venner.

Gode idéer til blå mandag

Der findes et utal af blå mandag ideer og aktiviteter, som dagen kan gå med. Dagen kan for eksempel starte med morgenmad sammen med de venner, som resten af dagen skal fejres med. Herefter er nogle af de mest typiske aktiviteter en tur i en forlystelsespark, en shoppingtur eller en tur i biffen. Uanset aktivitet skal dagen selvfølgelig rundes af med manér og gerne med et fremragende festmåltid med kammeraterne. Her er Bone’s et oplagt sted til en rigtig god middag.  

Hvorfor hedder det blå mandag?

Uanset om du er konformand eller ej, har du sikkert spekuleret over ”hvorfor hedder det blå mandag”, og ”hvad er blå mandag”. Selvom det endnu er et uopklaret mysterie, hvorfor dagen efter konfirmationen hedder som den gør, bliver blå mandag i dag oftest brugt som udtryk for en pjækkedag efter en søndagsfest samt om mandagen efter konfirmationen, hvor skolerne oftest vælger at give eleverne på klassetrinnet fri. I stedet bruger konfirmanderne typisk dagen på at feste og hygge sig sammen med vennerne.

Få en sjov blå mandag på Bone’s

Skal der gøres lidt ekstra ud af jeres blå mandag, anbefaler vi tage vennerne under armen og tage et smut forbi din yndlings Bone’s restaurant, hvor vi står klar til at servere lækker, saftig og ægte amerikansk BBQ for jer.

På Bone's kan du blandt andet bestille vores populære Bone’s Original Spareribs, som kommer i tre forskellige portionsstørrelser og kan stille selv den største sult. Kalder appetitten derimod på en burger, kan du prøve den populære Big Boy Burger med oksekød og bacon eller en Bad Boy Burger med saftige og møre spareribs, oksekød og sprødt bacon toppet af med to løgringe på toppen.

Er du vild med kylling, kan du prøve vores Texas Mexicana Chicken Burger med crispy chicken tenders, cremet guacamole, jalapeños samt frisk tomatsalsa.

Ved siden af alle retter kan du bestille de lækre side orders såsom chili cheese tops, buffalo- og chicken wings, hvidløgsbrød med ost, majskolbe med smør og sprødstegte løgringe. Du kan selvfølgelig også altid bestille vores all you can eat salat- og softicebar.

Sådan booker I bord til blå mandag

Vil du være sikker på, at vi har et bord klar til dig og dine blå mandag-kammerater? Så bestil bord på din lokale Bone’s – vi står klar til at tage godt imod jer og gøre dagen til noget helt særligt.

Du kan bestille bord på din foretrukne Bone’s Restaurant via https://book.bones.dk/.

Se vores tilbud til blå mandag her