Take away Bestil bord

Oplev amerikansk højtid i danske rammer

Thanksgiving er en af de klassiske, amerikanske traditioner, men dagen er bestemt også værd at markere i Danmark. En væsentlig del af højtiden er nemlig den traditionelle Thanksgiving middag, hvor hele familien nyder masser af lækker Thanksgiving mad.

Få amerikanske traditioner til middag hos Bone’s

Er der noget, vi er gode til på Bone’s, er det at servere en god, amerikansk middag i hyggelige, danske rammer. Til Thanksgiving kan du derfor få serveret traditionelle, lækre amerikanske retter, så du sammen med dine kære kan markere den festlige dag. 

Hvornår er det Thanksgiving?

Der er ingen specifik Thanksgiving dato, for højtiden falder altid den fjerde torsdag i november. Det er også her, den markeres i Danmark. Dagen efter er det blevet en ny tradition at afholde Black Friday, hvor mange butikker – også herhjemme – holder udsalg.

Derfor fejrer vi Thanksgiving

”Hvad er Thanksgiving?” og ”Hvorfor afholder man Thanksgiving” er der nok flere, der med god grund vil spørge – selvom Thanksgiving er en af de vigtigste højtider i USA, er der nemlig endnu ikke en fast tradition for at fejre dagen i Danmark.

Der findes flere forklaringer på oprindelsen for Thanksgiving. Nogle mener, traditionen udspringer af en stor fest, som en gruppe engelske pilgrimme holdt, da de var nået frem til USA og havde høstet de første afgrøder omkring år 1620.

En anden version af historien lyder, at pilgrimmene inviterede nogle indfødte indianere med til måltidet, og en tredje udgave forklarer, at det faktisk var indianerne, der gav pilgrimmene deres første mad efter ankomsten til USA. 

For mange amerikanere i dag er Thanksgiving dog ganske enkelt en tradition og en mulighed for at være taknemmelig for det, man har – og så er det selvfølgelig dagen, hvor man serverer good ol’ Thanksgiving food!

Hvad spiser man til Thanksgiving?

En klassisk Thanksgiving middag består af en fyldt kalkun, kartoffelmos, tranebærkompot, stuvede majs, søde kartofler samt græskartærte til dessert.

En Thanksgiving menu kan dog være lige præcis den mad, du og din familie godt kan lide at spise. Det vigtigste er, at I sammen hygger jer om et veldækket bord.

Autentisk Thanksgiving menu fra Bone’s

På Bone’s fejrer vi Thanksgiving med vores lækre, amerikanske retter, for eksempel Bone’s Original Spareribs, vores saftige Rib Eye, den populære New York Strip Steak eller vores Big Boy Burger med oksekød og Apple Smoked Bacon. Vælg dine favoritter fra vores menu, og skab din helt egen autentiske Thanksgiving menu.

Mærk taknemmelighed og fællesskab på Bone’s

Hos Bone’s er Thanksgiving en god anledning til at hygge sig med de mennesker, man holder af, og være taknemmelig over det gode, man har i sit liv. Selv er vi året rundt taknemmelige over de mange glade gæster, der har lyst til at spise en god middag i vores restauranter, men til Thanksgiving sender vi en ekstra stor tak til alle dem, der besøger os.

Sådan oplever du Thanksgiving på Bone’s

Til Thanksgiving vil vi på Bone’s gøre vores for at skabe en fantastisk hyggelig og rar stemning, så du kan nyde dagen sammen med dine kære, mens vores søde personale hygger om jer. Vil I være sikre på, at der er plads til jer på jeres lokale Bone’s Restaurant, kan I bestille bord her: https://book.bones.dk/

Vil I helst fejre højtiden i jeres eget hjem, kan I bestille vores amerikanske retter som take away. Vælg eventuelt Bone’s Happy Family Box, som indeholder rigeligt mad til 5-6 personer. Boxen består af en helstegt oksemørbrad, valgfri kartoffel, valgfri sauce, dip og en stor salat – og derudover må I selv vælge tre ekstra hovedretter, som I vil have med.

Passer det ikke ind for jer at markere Thanksgiving den fjerde torsdag i november, er det heldigvis helt okay at fejre Thanksgiving, hvornår man vil. Hos Bone’s står vi klar til at tage imod jer året rundt.