Det, du ser, er det, du smager. Ingen kød, ingen efterligninger. Bare gode råvarer og masser af smag! Skabt og smagssikret i samarbejde med Det Danske Kokkelandshold.
Saftig rødbede-kartoffelbøf serveret i en luftig burgerbolle med kimchi mayo, frisk salat, syltede rødløg, agurk, tomat og smeltet cheddarost. En farverig og velsmagende vegetarisk burgeroplevelse!
Beet Boy burgeren er vores bud, på en saftig og smagfuld burger, uden kød. Sammen med Kokkelandsholdet har vi udviklet en lækker plantebaseret burger, der både mætter og overrasker. Kom med i køkkenet og se, hvordan vi bygger burgeren!
Vores mexi-shuka er en krydret mexicansk- inspireret shakshuka. Bønner, grøntsager og krydret tomatsauce. Toppet med æg og revet ost. Serveres med hvidløgsbrød og valgfri kartoffel. En varm, smagfuld ret med masser af karakter.
Vores bud på en shakshuka – med et mexicansk twist og masser af varme. Vi har gentænkt den klassiske ret og givet den Bone’s attitude. Uden kød. Uden kompromis. Tag et kig med i køkkenet og se hvordan vi gør.
Sprøde blomkålsbuketter, frisk tabbouleh og krydret shakshuka-sauce toppet med chunky tomatsalsa og revet ost. Alt sammen rullet i en blød tortilla. Et vegetarisk twist med fuld smæk på smagen!
Kød er valgfrit, men smagen er obligatorisk. I samarbejde med Kokkelandsholdet har vi udviklet en vegetarisk burrito med kant, karakter og kærlighed. Kom med bag kulissen og se, hvordan vi folder smagen ud.
Hør Jan Laursen, CEO hos Bone’s, løfte låget for vores nye retter – skabt i tæt samarbejde med Kokkelandsholdet.
De er drevet af smag, nysgerrighed og kærlighed til god mad. Her handler det ikke om at erstatte kød med noget andet. Det handler om ægte smag og gode råvarer – uanset om du vælger kød eller grønt.Smagen er i centrum. Punktum.
For hver vegetarisk menu vi sælger, støtter vi det danske kokkelandshold med 5 kr.
Velkommen til Bone's Take Away.
Vælg din by herunder.
Velkommen til Restaurant Bone's.
Vælg din by herunder.
Velkommen til Bone's Catering.
Vælg din by herunder.