Take away Bestil bord

Aktuelt på Bone's

Filtrér nyheder
Take away tilbud

Nye NFL-boxe i take away

Er du ægte NFL-fan ved du, at ‘american BBQ’ og NFL går hånd i hånd. På Bone’s serverer vi alle klassikerne: Spareribs, Buffalo Hot Wings, coleslaw, sprøde pommes, iskold sodavand + salsa og nachos til kampen. 2 nye boxe + GRATIS NFL-magasin Du finder alle dine favoritter i vores helt nye, hårdtslående NFL-boxe, Field Goal Box og Touch Down Box. De kan bestilles søndag og mandag på www.bones.dk Vi har desuden fået fingrene i 2.000 NFL-magasiner. Så længe lager haves følger der et magasin med til din box. Læs blandt andet om danske Hjalte Froholdt, som er blevet draftet til selveste Patriots! Derudover finder du 80 sider optakt med alle 32 hold. - Kan bestilles søndag og mandag og ikke på Bone’s Lalandia og Nuuk. NFL-magasin medfølger så længe lager haves.

Læs mere her
Kampagne

GRATIS salat- og softicebar

Inviter hele familien med på Bone's og bliv dagens superhelt! Vi giver nemlig GRATIS 'All you can eat' salat- og softicebar' med til alle vores hovedretter i september måned.

Læs mere her
I restauranten

Lækker frokost fra KUN 99,-

Vi har udvidet frokostmenukortet og sænket prisen på en række af vores populære frokostretter, så vores American BBQ Lunch nu består af 11 forskellige retter fra KUN 99,- inkl. valgfri kartoffel.

Læs mere her