Take away Bestil bord

Aktuelt på Bone's

Filtrér nyheder
Kampagne

Præmier for over 1 million kr.

Præmier for over 1 million kr. Deltag i vores store julekalender og vind flotte præmier.

Læs mere her
I restauranten

Årets Mandelgave(kort) finder du på Bone’s!

Årets Mandelgave(kort) finder du på Bone’s! Træt af strikstrømper og marcinpangrise, som ikke rigtigt ligner grise?

Læs mere her
Nyt om Bone's

Støt kampen mod kræft

Lige nu lever 3.400 danske børn og unge under 24 år med kræft. Med en donation på 400.000 kroner ønsker Bone’s at støtte Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde for at mindske kræfttilfælde hos børn og unge.

Læs mere her
I restauranten

Lækker frokost fra KUN 99,-

Vi har udvidet frokostmenukortet og sænket prisen på en række af vores populære frokostretter, så vores American BBQ Lunch nu består af 11 forskellige retter fra KUN 99,- inkl. valgfri kartoffel.

Læs mere her
Take away tilbud

Nye NFL-boxe i take away

Er du ægte NFL-fan ved du, at ‘american BBQ’ og NFL går hånd i hånd. På Bone’s serverer vi alle klassikerne: Spareribs, Buffalo Hot Wings, coleslaw, sprøde pommes, iskold sodavand + salsa og nachos til kampen. 2 nye boxe + GRATIS NFL-magasin Du finder alle dine favoritter i vores helt nye, hårdtslående NFL-boxe, Field Goal Box og Touch Down Box. De kan bestilles søndag og mandag på www.bones.dk Vi har desuden fået fingrene i 2.000 NFL-magasiner. Så længe lager haves følger der et magasin med til din box. Læs blandt andet om danske Hjalte Froholdt, som er blevet draftet til selveste Patriots! Derudover finder du 80 sider optakt med alle 32 hold. - Kan bestilles søndag og mandag og ikke på Bone’s Lalandia og Nuuk. NFL-magasin medfølger så længe lager haves.

Læs mere her