Take away Bestil bord

Bearnaisesauce, Pebersauce og Whiskysauce

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Bearnaisesauce

Bearnaisesauce er oplagt som tilbehør til din bøf. Med en blanding af æg, estragon og masser af syrlighed, får du en lækker smagskombination, som er perfekt til de fleste kødretter. Vores bearnaisesauce er nemlig baseret på den klassiske, hjemmelavede variant, som vi alle kender – og udviklet specielt til Bone’s lækre retter og bøffer.

Pebersauce

Vores pebersauce er lavet på en grundbase af den helt klassiske rødvinssauce. Vores dygtige saucekokke har smagt saucen til med Madagaskarpeber og reduceret den til en endnu kraftigere fond – dette gør den ubeskriveligt velegnet til vores kraftige udskæringer af oksekød. Inden saucen rammer tallerknen, tilføres den Cremefraiche for at runde den kraftige smag af og gøre den endnu balanceret mellem det søde og det stærke. Perfekt til vores steaks.

Whiskysauce

Bone’s klassiske whiskysauce indeholder vaskeægte whisky, der giver en lækker, rund smag til saucen. Derudover indeholder saucen blandt andet tomat, paprika, whisky og fløde, der tilsammen udgør den klassiske, smagfulde sauce. Udover at være perfekt til steaken, så er whiskysauce også perfekt som dyppelse til fritterne eller burgeren – du bestemmer helt selv!