Take away Bestil bord

Bearnaisesauce, Pebersauce og Whiskysauce

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Bearnaisesauce

Bearnaisesauce er oplagt som tilbehør til din bøf. Med en blanding af smeltet smør, æg, estragon og masser af syrlighed, får du en lækker smagskombination, som er perfekt til de fleste kødretter. Vores bearnaisesauce er nemlig baseret på den klassiske, hjemmelavede variant, som vi alle kender – og udviklet specielt til Bone’s lækre retter og bøffer.

Pebersauce

Andre foretrækker måske den karakteristiske pebersovs, der kombinerer den stærke smag fra peber med masser af sødme. Pebersovsen fra Bone’s er baseret på en opskrift med masser af forskellige pebre og fløde, der giver en fantastisk, rund smag med masser af balance mellem det søde og stærke. Perfekt til vores oksemørbrad eller ribeye steaks.

Whiskysauce

Bone’s klassiske whiskysauce indeholder vaskeægte whisky, der giver en lækker, rund smag til saucen. Derudover indeholder saucen blandt andet tomat, paprika, whisky og fløde, der tilsammen udgør den klassiske, smagfulde sauce. Udover at være perfekt til steaken, så er whiskysauce også perfekt som dyppelse til fritterne eller burgeren – du bestemmer helt selv!