Take away Bestil bord

Spareribs sauce

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Vores spareribs sauce er en af vores absolutte klassikere. Vores gæster elsker den røgede sauce – og den går da også fantastisk til både pomfritter eller hvilket som helst andet tilbehør, som du vil give ekstra smag.

Spareribs sauce: Nyd en velsmagende og godt krydret sauce

Spareribs sauce er en af vores dip, som du kan vælge at få med til dit Bone’s måltid. Det er ikke helt som en BBQ-sauce, men er noget helt for sig. Vælg den som tilbehør, når du for eksempel bestiller en New Route 66 BBQ platter, hvor du får oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe – til dig, der nægter at vælge!

New Route 66 BBQ platter får sit navn efter den berømte Route 66 i USA. Route 66 var en hovedvej i USA, der blev grundlagt i 1926 og siden er blevet berømt verden over. Den oprindelige rute, der var 3939 kilometer lang, begyndte i Chicago, Illinois og går igennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien til Los Angeles. Route 66 er dog blevet ændret flere gange og ender i dag i Santa Monica i Californien, blot et stenkast fra Stillehavet. Route 66 giver dig en bid af USA's bredde – ligesom New Route 66 BBQ platter giver dig bredden på alt den lækre mad, USA har at tilbyde.

Spareribs sauce kan spises til forskelligt tilbehør

Spareribs sauce går godt som dip til forskelligt tilbehør. Prøv den for eksempel til vores sprøde chicken tenders: luksusudgaven af chicken nuggets.

Hos Bone’s sælger vi udelukkende 100 % kyllingeprodukter fra The Happy Chicken Project: Det er dansk velfærdskylling, når det er bedst. Kyllingerne er fritgående, får naturligt sollys og har fri adgang til mad og vand – og det kan smages i vores kvalitetskyllingekød.

The Happy Chicken Project opdrætter økologiske danske kyllinger, som er frie fugle med adgang til naturen, sollys og økologisk foder. Glade kyllinger med vind under vingerne. Vores velfærdskyllinger bliver klækket og opdrættet på samme gård. De er langsomt voksende glade kyllinger, der lever et liv med god dyrevelfærd.

Vores chicken tenders er panerede kyllingestykker, der er sprøde og lækre bidder – specielt dyppet i en af vores mange dips, som for eksempel spareribs sauce.

Sådan laver vi den bedste spareribs sauce

Spareribs sauce er helt unikt for Bone’s, og den har været på menukortet siden begyndelsen. I dag er saucen lige så populær, som da vi åbnede, og du kan for eksempel vælge at få den til vores fritter.

Fritter er den perfekte følgesvend til vores saftige, møre og velsmagende kød – og ingen pommes frites uden dip! Er der noget bedre end en mundfuld kød i højeste kvalitet efterfulgt af en sprød pomfrit dyppet i din valgte sauce eller dip, for eksempel spareribs sauce?

Historien om pomfritten er lang og bred, men den tynde, sprøde fætter, vi serverer, blev populær verden over på grund af den amerikanske madkultur. Det var de store fastfood-kæder som McDonald’s og Burger King, som gjorde de tynde fritter, vi kender i dag, verdensberømte.

I USA har man tradition for at servere en hel række af toppings til fritterne, som for eksempel ost, chili con carne eller hvad der ellers kunne være lækkert at afrunde kartoflerne med. Hos Bone’s synes vi dog, de er skønne om de er: sprøde, salte og helt uimodståelige til dit BBQ-måltid. Og så må du selv bestemme, om du dypper i spareribs sauce, nogle af vores andre dip eller bare spiser dem, som de er.