Take away Bestil bord

Softice

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Når du skal forkæle den søde tand, skal den stå på softice. Hos Bone’s får du cremet, sød og lækker softice, og du vælger selv, om du skal have én eller flere og hvilke slags toppings du vil have ovenpå.

Få cremet softice på Bone’s

Hos Bone’s finder du cremet, sød og lækker softice på menukortet. Her tager du selv din is og får ’all you can eat’ for kun 69 kroner til din hovedret. ’All you can eat’ betyder netop det: så meget softice du overhovedet orker at spise.

I USA kaldes softice for ’soft serve’ og dækker over isdesserten, som er blødere og mindre tung, da isen har fået luft i sig under frysning. Softice kommer fra USA og blev populært sidst i 1930erne.

Der er delte meninger om, hvem der opfandt softice. Det siges, at den første softice-maskine blev patenteret i 1926 af Charles Taylor fra Buffalo, New York. Bonusinfo: Hans virksomhed, Taylor Company, kom til at stå bag McDonald’s ismaskine. Den amerikanske kæde Dairy Queen påstår dog også, at de står bag isvarianten – og de startede ud med at servere ’all you can eat’, præcis som Bone’s gør i dag.

Få din softice præcis, som du vil have den

Hos os får du din softice præcis, som du vil have den. Du kan vælge mellem en række krymmel, smage og tilbehør som guf, chokolade- og karamelsauce, sprøde kakaorør, en masse krymmel, chokoladeknapper, marshmallows og meget mere. Det er kun fantasien – og skålens størrelse – der sætter grænsen. Heldigvis kan du gå flere gange med vores ’all you can eat’-koncept.

Marshmallows, eller skumfiduser, har mange år på bagen, og historien går helt tilbage til 2000 år før vores tidsregning. Det var først i slutningen af 1800-tallet, at skumfiduserne blev brugt i højere grad – og brugt hovedsageligt som slik. I starten af 1900-tallet kom skumfiduserne til USA og blev hurtigt udbredt til forbrugerne. I lang tid var det svært at lave marshmallows, men nu er det en helt anden sag. Og du finder selvfølgelig også de små søde godbidder i vores ’All you can eat’-softice-bar.

Forkæl den søde tand med ’all you can eat’-softice

Med ’All you can eat’-softice får du lige præcis det: nemlig alt den softice du overhovedet orker at spise. Så kan du gå igen og igen og prøve hele rækken af smagsvarianter og -kombinationer, indtil du finder den helt perfekte sammensætning. Og så kan du selvfølgelig lige snuppe en skål til, nu hvor du har nået softice-perfektion.

’All you can eat’-softice er et sikkert hit hos familiens yngste medlemmer. Der er masser at gå på opdagelse i for børnene og en masse tilbehør at smage i det farvestrålende udvalg af topping, sauce og tilbehør til din is.

Udover at være et hit hos de små poder, er ’all you can eat’-softice samtidig den perfekte afslutning på et Bone’s måltid med mørt og smagfuldt kød, lækre side orders og sprød salat. Hvad end du har gået efter Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst eller oksemørbrad, er den søde, cremede og lækre dessert det perfekte punktum på et godt måltid.