Mac & cheese
Bestil bord Bestil take away Se menukort
En tro og – for mange danskere – usædvanlig følgesvend til en rigtig amerikansk BBQ-menu er den creme og lækre mac & cheese. Du kan selvfølgelig finde den skønne pastaret på Bone’s menukort.
Mac & Cheese: Cremet, simpelt og lækkert
Mac & cheese består ganske simpelt af macaroni i en ostesovs. Helt enkelt, men den saltede og cremede ret smager helt uovertruffent – særligt til rigtig amerikansk BBQ-mad. Hos Bone’s finder du en lang række traditionelle BBQ-retter og mac & cheese er selvfølgelig én af dem.
Dét skal du have til Mac & cheese
Prøv den for eksempel til vores New Route 66 BBQ platter, hvor du får oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe – til dig, der nægter at vælge!
New Route 66 BBQ platter får sit navn efter den berømte Route 66 i USA. Route 66 var en hovedvej i USA, der blev grundlagt i 1926 og siden er blevet berømt verden over. Den oprindelige rute, der var 3939 kilometer lang, begyndte i Chicago, Illinois og går igennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien til Los Angeles. Route 66 er dog blevet ændret flere gange og ender i dag i Santa Monica i Californien, blot et stenkast fra Stillehavet. Route 66 giver dig en bid af USA's bredde – ligesom New Route 66 BBQ platter giver dig bredden på alt den lækre mad, USA har at tilbyde.
Mac & cheese oprindelse
Traditionel Mac & cheese bliver tilberedt og herefter bagt i et ildfast fad i ovnen toppet med for eksempel brødkrummer, parmesan eller hvad kokken ellers lige har ved hånden. Mac & cheese stammer helt tilbage fra 1800-tallet, måske endda 1700-tallets USA, men man kan finde forskellige oprindelseshistorier fra for eksempel Italien og Canada. Én ting er sikkert: Mac & cheese er en populær og fast del af sydstaternes køkken i USA.