Hvordan griller man spareribs på grill
Bestil Homestyle Grill Selv Box her
Er du også vild med Bone’s Original Spareribs? Så bestil vores Homestyle Grill-Selv-Box, og få smagen af ’The Good Old America’ til at udfolde sig på din egen grill. Du skal bare følge vores simple trin-guide til tilberedning af det møre kød - så får du nemt den saftige marinade og barbecuens sødlige smag frem på spareribsene derhjemme, så mundvandet virkelig kan komme til at løbe.
Bone’s forbereder spareribs til din grill
Når du bestiller spareribs fra vores Homestyle Grill-Selv-Boxe, så får du klassiske Babyback spareribs, der er forarbejdet og dampet i vores ovne, så de er helt klar til at blive lagt på din grill. Vi tilbereder nemlig altid vores spareribs efter ægte amerikanske traditioner og lægger vores egen, hemmelige opskrift af BBQ-sauce på, så du kan servere solid amerikansk velsmag i sommervarmen. Velbekomme!
Guide: Sådan tilbereder du dine spareribs
Selvom der er uenighed om, hvilke spareribs der er de bedste, og hvilken marinade der skal på, så er det i vores alles fællesinteresse, at benene bliver møre og saftige. Og det kan du være sikker på, at de bliver, med Bone’s trin-guide til tilberednings af spareribs på grillen. Hos Bone’s elsker vi nemlig smagen af ægte amerikanske BBQ-spareribs, og derfor giver vi dig her den absolut bedste fremgangsmåde til velsmagende ribs på grillen.
Det eneste, du skal bruge, er en grill, en god grilltang og grillpensel samt Bone’s klassiske barbecue marinade. Du kan nemlig grille dine Original Spareribs på både gas- og kulgrill, så længe grillen har mulighed for høj og lav varme.
1. Placér dine ribs på grillen
Starte med at lægge spareribsene på grillen med oversiden opad - altså den side, hvor midterstykket af benene buer lidt op.
2. Pensl med marinade
Når spareribsene er lagt på grillen, skal du pensle oversiden med en god omgang marinade og lukket låget på grillen, hvis der er mulighed for det.
3. Påfør løbende marinade
For at give dine spareribs den helt rigtige søde smag, så er det vigtigt at barbecuen får lov til at karamellisere en smule. Derfor skal du løbende pensle med marinade.
4. Vend, og læg over høj varme
Når dine spareribs er penslet på den ene side, og har fået lov at karamellisere lidt på grillen, skal du vende dem om, så undersiden ligger opad. Derefter skal du flytte spareribsene hen til det sted på grillen, hvor varmen er højest og mest kraftig.
5. Tag dine spareribs af grillen
Når spareribsene og marinaden er færdige med at karamellisere på undersiden, er det tid til at få kødet af grillen. Og hvis du ikke kan få nok, så kan du altid pensle dem en ekstra gang med vores skarpe barbecuemarinade.
Bone’s besvarer: Hvor længe skal spareribs have?
Når du står ved grillen og er i gang med at forberede hjemmelavet barbecue spareribs, så er det mere vigtigt at holde et vågent øje med spareribsene end med tiden. Det er nemlig - som vi skriver i trin fire - karameliseringsprocessen, der er essentiel for, at den møre og søde smag kommer frem på benene.
Du kan dog som tommelfingerregel gå ud fra, at dine spareribs skal have omkring 10-15 minutter på hver side og efterfølgende skal trække i et par minutter inden servering. Så når du nemlig til det stadie, som alle kan være enige om: At dine spareribs på grillen bliver møre og saftige.