Velkommen til Restaurant Bone's Kolding

Restaurant Bone's
Kolding

Bredgade 12
6000 Kolding
CVR: 19639606
Tlf.: 75 50 80 40

Adgang for kørestole via elevator ved bagindgang. Kontakt gerne Bone's forud for ankomst.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
16.30 - 21.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.00

 

Restaurant i Kolding

Tag et smut forbi Bone’s restaurant i Kolding og få en autentisk oplevelse af det gode gamle USA! Vi har vaskeægte amerikanske klassikere på menuen såsom lækre BBQ-ribs, saftige burgere og møre steaks. Og så får du som altid muligheden for at tilkøbe dig adgang til vores friske salatbar, hvor du kan mæske i dig af det store udvalg, så meget som du kan.

På vores restaurant i Kolding hænger der utallige klenodier indhentet direkte fra USA. Alt fra vejskilte, modelfly og legetøjsbiler til signerede sportstrøjer, hockeystave og vinylplader. Tilsammen bidrager de til den atmosfære, som gør Bone’s til en af de få restauranter i Kolding med en stemning, der matcher den, du vil finde på en ægte amerikansk BBQ-joint.

Som en familievenlig restaurant har vi selvfølgeligt også sørget for at gøre det sjovere og mere fordelagtigt at tage hele familien med ud at spise i hverdagen – også selvom de små skal tidligt i seng. Har den yngste fødselsdag, eller er det en af de dage, hvor I bare trænger til forkælelse? Uanset hvad, har vi på restaurant Bone’s i Kolding din ryg.

Vores spisested i Kolding er en udpræget familierestaurant, og derfor gør vi også vores bedste for at specialisere os inden for dette felt. Vi klarer aftensmaden for dig og sørger for lækker mad, enten i vores egne hyggelige omgivelser på vores restaurant eller som take away, til de dage hvor det hele bare skal gå lidt hurtigere.

Som en familievenlig restaurant har vi selvfølgeligt også sørget for at gøre det sjovere og mere fordelagtigt at tage hele familien med ud at spise i hverdagen – også selvom de små skal tidligt i seng. I vores restaurant i Kolding har vi nemlig sat gang i vores Early Birdy-koncept, der giver rabatter til alle jer, der spiser tidligt.

Du får intet mindre end 15 % rabat på hele din regning, hvis I spiser mellem klokken 16.30 og 19:00 mandag til torsdag. Du kan derfor roligt tage de helt små med ud at spise, for da bordet skal være ledigt igen klokken 19, er der ingen risiko for at I kommer for sent hjem. Vi sørger for lækker mad og drikkelse, og alt I skal gøre er at slappe af.

Spisesteder i Kolding

Bone’s restaurant er et af de hyggeligste spisesteder i Kolding, og du er altid sikret en oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger vores restaurant. Vi har indrettet restauranten, så du bliver taget på en rejse med over til Guds eget land. Her får du en velkomst med autentisk stemning og vaskeægte BBQ, der kun er den amerikanske Midtvesten værdig.

Vores spisested i Kolding er pyntet op efter alle kunstens regler, og vi har importeret flere hundrede klenodier fra det amerikanske landskab. Tja, vi har sågar været på retro-loppemarked helt over i USA, hvor vi har fundet frem til ting og sager, som skal bidrage med stemningen i restauranten i Kolding – eksempelvis rustne vejskilte, signerede sportsjerseys og gamle modelfly.

Vores menukort indeholder mad til både den store og den lille, den sunde og den der elsker, at maden kan slikkes af fingrene efter et måltid. Tag familien med til en aften med spareribs, bøffer, burgers og salatbar i de bedste amerikanske saloon-omgivelser hos vores spisested i Kolding. Vi tilbyder derudover også junior-menuer til de yngste og et stort udvalg af sprøde og uimodståelige amerikanske sideretter.

Alle vores retter er selvfølgelig også indhentet fra USA. Opskrifterne stammer fra selveste Sam Bones, der i tidernes morgen medbragte dem hele vejen fra Kansas. Du får altså en ægte amerikansk oplevelse, når du træder inden for i vores spisested i Kolding – både på et smagsmæssigt og kulturelt plan.

Vi er selvfølgelig også en familierestaurant, hvor du kan nyde omgivelserne med børn og mand eller kone. Vi har sørget for legeland og underholdning for de mindste, så I kan slappe af og have en hyggelig aften, hvor I kan drømme jer hen til en ferie i landet på den anden side af Atlanten. Vi har som sagt menuer for enhver smag – også de mindste, som kan bestille en junior-menu med eksempelvis burger, spareribs eller kylling. Og så selvfølgelig med de obligatoriske fritter.

Take Away i Kolding

Vores hyggelige restaurant kan også sagtens lægge rammerne om den næste familie- eller børnefødselsdag, og vi kan også klare maden, hvis festen skal holdes hjemme. Vi tilbyder nemlig også take away i Kolding, så du ikke har flere bekymringer end at bestille og hente. Det er den bedste løsning i en travl hverdag, hvor du måske helst vil nyde maden derhjemme.

Du har mulighed for at bestille de samme velkendte retter som take away i Kolding, ligesom dem du bestiller, når du spiser på vores restaurant. Du har blandt andet mulighed for at bestille steaks, spareribs og kylling. Men vi har desuden sammensat en lang række bokse til hele familien, hvor du får et godt tilbud på hele baduljen – her inklusive pomfritter, salatbar og en sovs du selv vælger. Så har du alt det, som skal til for at gøre din aften til en succes!

Alt du skal gøre for at bestille take away i Kolding fra Bone’s er at besøge vores hjemmeside. Her kan du vælge og fravælge, hvad du ønsker i din bestilling. Og så kan du også bestille sodavand og andet tilbehør til maden. Dernæst skal du blot besøge vores restaurant i Kolding, hvor du afhenter maden. Hvis du bestiller salatbar med i købet, har du mulighed for selv at blande din boks. Men vi kan selvfølgelig også gøre det for dig, hvis tiden er knap.

Hvis du allerede nu sidder og planlægger dit næste besøg hos os, eller måske endda aftensmaden i aften, har du muligheden for nemt og hurtigt at klare alle bestillinger og reserveringer online. Du kan bestille bord til op til 14 mennesker via vores hjemmeside - så du altså er sikret, at der er plads næste gang, der skal holdes fødselsdag, eller blot næste gang aftensmaden skal være noget ud over det sædvanlige.

Om end det er for en hel aften eller blot for at hente din mad, så glæder vi os til at se dig hos Bone’s restaurant i Kolding. Spørgsmål og specielle ønsker kan rettes via tlf. 75 50 80 40. Om så det omhandler booking eller take away i Kolding, er du til enhver tid inviteret indenfor.

The taste of the old America