Spis dig glad og mæt til EM i fodbold

Snart er der EM i fodbold 2021, og hos Bone’s ved vi, at fodboldfans har brug for masser af lækker mad til fejringen af fodbold EM.

Take away og EM i fodbold hører sammen

EM i fodbold er ikke hvilken som helst sportsbegivenhed. Den finder kun sted hvert fjerde år, og derfor skal den selvfølgelig fejres med et brag af en aften, hvor hverken du eller dine gæster behøver at bekymre jer om at lave mad. Derfor går EM i fodbold og take-away også hånd i hånd - og her kan Bone’s hjælpe med mad af den helt rigtige slags. Vi sørger for nem og enkel take away, så du kan koncentrere dig fuldt ud om at følge bolden på skærmen, råbe med, når det danske landshold scorer, og balancere på stolekanten, når der uddeles straffespark.

Kom i mål med mad fra Bone’s

Når drengene fra det danske fodboldlandshold går på banen, har de brug for så meget støtte som overhovedet muligt. Og det gælder ikke kun fra de fans, der er mødt fysisk op på stadion. De danske drenge henter mindst lige så meget støtte og selvtillid fra fans, der kigger med fra sofaen på den anden side af skærmen. Derfor er det også vigtigt, at du er på dit ypperste, når du, dine venner eller din kæreste skal klappe holdet gennem kampen. En måde at blive klar til at sikre en sejr er ved at sørge for at have maden klar på forhånd. Og her står Bone’s klar til at hjælpe. Vi sørger nemlig for, at det eneste, du skal gøre, er at spise. Intet skal forberedes, så du kan bare sætte tænderne i din burger og nyde din aften.

Hvilket mad til EM fodbold kan jeg vælge?

Hos Bone’s tilbyder vi alt det, dit madhjerte måtte ønske. Fodbold og lækker BBQ-mad perfekt sammen, så det er helt op til dig at vælge, om det for eksempel skal være møre spareribs, en saftig burger, sprøde hotwings eller noget helt fjerde, der skal på bordet under EM. Du kan også vælge vores lækre southern fried chicken, sprødstegte løgringe, chilli cheese tops eller et lækkert hvidløgsbrød. Vi sørger for, at du ikke kommer til at mangle noget! Du kan bestille din take away hos os enten som menu eller ved at sammensætte din egen boks. På den måde kan du og dine gæster få lige den mad, I hver især allerbedst kan lide.

Hvornår er der fodbold og EM?

Fodbold er en af de allerstørste og mest populære sportsgrene i verden, og mange millioner fans verden over følger med, når de bedste hold i Europa hvert fjerde år tørner sammen om at vinde EM. Der var derfor ekstra jubel herhjemme, da det danske landshold spillede sig videre under kampene om EM-kvalifikation. Derfor står både fans, spillere og alle andre involverede klar til at fejre det på bedste vis, når kampene skydes i gang til juni 2021. Og vi på Bone’s er ingen undtagelse. Vi gør vores bedste for at bidrage til at gøre fejringen af EM Danmark til en kæmpe succes.

Sådan bestiller du og booker bord

Vil du sikre dig maden til dette års EM fodbold måltid? Så bestil din take away eller book bord på din lokale Bone’s – vi står klar til at tage godt imod jer og gøre dagen til noget helt særligt.

Du kan bestille din take away via https://bones.dk/ eller booke bord på din foretrukne Bone’s Restaurant via https://book.bones.dk/

The taste of the old America