Take away Bestil bord

Majskolbe

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Majskolben eller corn on the cob er en klassisk side order til det nord- og sydamerikanske køkken. Hos Bone’s griller vi majskolben, før der kommer salt og smør udover. De to smage går uovertruffent sammen med de søde majskorn og står perfekt til vores lækre, smagfulde og møre kød.

Majskolbe: Simpelt, men lækkert

Man skulle ikke tro det, men denne simple ret er en nærmest uvurderlig side order til dit BBQ-måltid. Om du er til oksekød eller kylling står den søde majskolbe med salt og smør perfekt til det amerikanske køkken. Majskolben bliver grillet og efterfølgende kommer der smør og salt på, som passer perfekt. Man siger, at der er fem smage: salt, sødt, bittert, surt og umami. Kolben med sine søde majs og salte og smørfyldte overflade er en god partner til den umami-fulde kødoplevelse.

En majskolbe er det perfekte tilbehør

Mens kød og kartofler er helt i centrum for dit Bone’s måltid tager vores side orders din mad til det næste niveau. Her passer majskolben perfekt ind som supplement. Forkæl dig selv med nogle af de andre lækre side orders på kortet som for eksempel BBQ chicken wings, hot buffalo chicken wings, hvidløgsbrød med eller uden ost eller sprødstegte løgringe.

Majskolben går perfekt til for eksempel vores New Route 66 BBQ, hvor du får oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe – til dig, der nægter at vælge!

New Route 66 BBQ platter får sit navn efter den berømte Route 66 i USA. Route 66 var en hovedvej i USA, der blev grundlagt i 1926 og siden er blevet berømt verden over. Den oprindelige rute, der var 3939 kilometer lang, begyndte i Chicago, Illinois og går igennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien til Los Angeles. Route 66 er dog blevet ændret flere gange og ender i dag i Santa Monica i Californien, blot et stenkast fra Stillehavet. Route 66 giver dig en bid af USA's bredde – ligesom New Route 66 BBQ platter giver dig bredden på alt den lækre mad, USA har at tilbyde.