Take away Bestil bord

Hvidløgsbrød med ost

Bestil bord Bestil take away Se menukort

Er der noget bedre følgeskab til din mad end et stykke lunt hvidløgsbrød med smeltet smør? Så skal det være et stykke lunt hvidløgsbrød med smeltet smør og ost. Hos Bone’s har du selvfølgelig mulighed for at sætte tænderne i sådan et stykke, når menuen står på BBQ.

Få sprødt hvidløgsbrød med cremet ost hos Bone’s

Hos Bone’s tilbereder vi vores hvidløgsbrød med ost, så det får den helt rigtige sprødhed, og derefter bliver det toppet med ost. Brødet er toppet med hvidløgssmør med krydderurter og ost, der går perfekt til vores menu. Den cremede, smeltede ost er det perfekte match til den sprøde skive brød, så det hele går op i en højere enhed.

Med hvidløgsbrødet med ost får du en side order, der går perfekt til hvilket som helst stykke kød, du har valgt at sætte tænderne i. Måske vil du kombinere din oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs eller danske gårdkylling med det sprøde brød toppet med smør og hvidløg? Det står perfekt til dit måltid.

Spice dit hvidløgsbrød op med cremet ost

Brød er noget helt særligt – det kan de fleste vist blive enige om. Men når et stykke lækkert, sprødt brød bliver toppet med hvidløgssmør og ost, bliver det til noget udover det sædvanlige. I USA bliver hvidløgsbrød ofte serveret med pastaretter som lasagne og spaghetti, men det går også uovertruffen til klassisk BBQ-mad som Bone’s Original Spareribs, oksemørbrad og stegt kyllingebryst. Forkæl dig selv med en række af vores side orders, som for eksempel crispy chicken tenders, hot buffalo chicken wings eller BBQ chicken wings – alle fra dansk gårdkylling – og så selvfølgelig hvidløgsbrød med eller uden ost.

Er du til klassikere? Så prøv vores hvidløgsbrød

Udover hvidløgsbrød med ost kan du også få vores klassiske hvidløgsbrød. Vælg det for eksempel som side order til vores New Route 66 BBQ platter, hvor du får oksemørbrad, Bone’s Original Spareribs, stegt kyllingebryst fra dansk gårdkylling og to sprøde løgringe – til dig, der nægter at vælge! På den måde er du sikret lidt af det hele, vores menukort har at tilbyde – og det står selvfølgelig perfekt til vores klassiske hvidløgsbrød.