Take away Bestil bord

Velkommen til
Restaurant Bone's Aarhus C

Restaurant Bone's
Aarhus C

Åboulevarden 20
8000 Aarhus C
CVR: 19639606
Tlf.: 86 13 27 55

Der er adgang for kørestole via hovedindgangen.

Vi forbeholder os retten til at lukke før ned, såfremt vi ikke har flere bestillinger.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 21.00
11.30 - 22.00
11.30 - 22.00
11.30 - 21.00

Restaurant i Aarhus

Weekenden står for døren, og den skal selvfølgelig nydes i familiens og gode venners lag. Hos Bone’s restaurant i Aarhus får I lækker aftensmad i autentiske amerikanske rammer med hjemlig hygge. Uanset om det er til en middag for familien og vennerne eller til en afslappende aften derhjemme – så er Bone’s det spisested i Aarhus, hvor du får den mest autentiske oplevelse.

Vores restaurant i Aarhus er centralt placeret ved Åboulevarden i det hyggelige restaurationsmiljø nær vandet og er derfor nemt at nå med bus og bil. Alt efter vejret har I mulighed for at sidde både indenfor og udenfor, hvor I kan nyde sommersolen sammen med de glade aarhusianere. Og selvfølgelig nyde et par lækre spareribs tilberedt på vores grill og en kold fadøl som tilbehør.

På Bone’s restaurant i Aarhus får du mulighed for at vælge imellem et hav af lækre retter fra landet ’over there’. Og som altid er råvarerne af den allerhøjeste standard og kvalitet, som kan forventes af Bone’s. Vi har møre ribs, saftige bøffer, frisk salatbar og andet tilbehør i vores store menu. Altså er der noget for enhver smag!

Ved et besøg hos vores spisested i Aarhus får du en oplevelse uden lige. Vi har importeret hundredvis af klenodier fra det gode gamle USA – blandt andet vejskilte, modelfly, sportstrøjer og vinylplader. Og dem kan du selvfølgelig betragte, imens du mæsker i dig af vores autentiske retter fra guds eget land. Du finder ikke en lignende atmosfære andre steder i Aarhus!

Vil du helst tage maden og atmosfæren med hjem og nyde ved dit eget spisebord? Frygt ej. Hos Bone’s restaurant i Aarhus har du også mulighed for at bestille take away. Vi vil sågar påstå, at du får noget af den bedste take away Aarhus har at byde på. Alt du skal gøre er at besøge vores hjemmeside, hvor du kan bestille et bredt udvalg er bokse med spareribs, salatbar, fritter og meget mere.

Hvis sulten allerede melder sig ved frokosttid, har vi heldigvis også frokoståbent i vores restaurant i Aarhus. Her kan I vælge imellem en masse lækre ting fra vores frokostmenukort, som helt sikkert vil sørge for godt humør resten af dagen.  Du finder de samme velkendte retter til frokost, som du gør til aften – men til lave frokostpriser.

Spisesteder i Aarhus

Spar rejsen til USA – oplev en ægte amerikansk stemning hos Bone’s restaurant i Aarhus! Når du træder ind ad døren til vores spisested i Aarhus, bliver du ramt af en enestående atmosfære importeret direkte fra Midtvesten – tilsat en smule aarhusiansk charme. Vi tager dig med en rejse ned af Route 66, hvor du får lov til at opleve amerikanernes unikke BBQ-kultur.

Mens du suger atmosfæren til dig i vores spisested i Aarhus, får du også mulighed for at tage et kig i vores store menukort med lækre retter – baseret på Sam Bones hemmelige opskrift importeret direkte fra Kansas i USA. Her kan du smage vores møre spareribs eller Big Boy Burger, efter du er dykket ned i vores friske salatbar med et hav af råvarer at vælge imellem.

Hos Bone’s restaurant i Aarhus kan du forkæle smagsløgene til en billig pris, hvis du kommer og spiser hos os tidligt på dagen. Med vores Early Birdy-kampagne får du nemlig 15 procent rabat på din bestilling, så længe du spiser i restauranten i tidsrummet 16:30-19:00 og har forladt dit bord før klokken 19. Det gør Bone’s til et billigt spisested - især for byens studerende. Herefter kan du begive dig videre ud i det aarhusianske med dit selskab.

Hvis du kommer udenbys fra og er på udkig efter spisesteder i Aarhus, er Bone’s restaurant et oplagt valg, hvor du får lov til at forkæle både smagsløgene og tage del i den gode stemning, som restauranten har at byde på. Og så er det endda for hele familien.

Hvad venter du på? Kom forbi og besøg et af Aarhus’ nok hyggeligste familierestauranter! Vi har løsningen, om så du vil spise på vores restaurant i Aarhus eller tage take away med hjem. Har du spørgsmål eller særlige ønsker, kan vi kontaktes telefonisk 86 13 27 55 – eller du kan booke et bord eller bestille take away i Aarhus allerede i aften her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig hos Bone’s!