Take away Bestil bord

Det bedste til din nytårsaften

Forkæl dine gæster med årets nytårsmenu fra Bone’s. Vores kokke har sammensat årets menu med omhu og passion, fordi vi tror på, at det skal være smagfuldt og lækkert men også nemt og stressfrit, når du inviterer indenfor til en uforglemmelig aften.

Vi starter aftenen med en forret fuld af smagsindtryk og går videre til en let og delikat mellemret, inden det er tid til at få hovedretten på bordet. Til dessert har vi teamet op med Vanilla Chocolatier & konditori, så du kan få en sød afslutning på middagen. Vi disker naturligvis op med kransekage og giver mulighed for tilkøb af natmad, menu til de mindste, vinmenuer og cocktails, så du slipper for så meget andet end at sætte sidste hånd på værket.

Hvert måltid er præsenteret med omhu og flair for at skabe en festlig stemning ved hver servering. Vi har gjort det nemt med en videoguide, som du blot skal følge på dagen. Så træk i din fineste påklædning, saml dine nærmeste, og lad os sammen tage hul på det nye år med en overdådig nytårsmenu på Bone's. Vi glæder os til at være mad-værter for en god aften. Skål for et fantastisk nyt år!

Vælg restaurant