Take away Bestil bord
I restauranten

Pork festival hele juni

Sommeren står for døren og det er for alvor blevet tid til festivaller landet rundt. Det kalder på en ægte Barbeque Festival, helt ligesom man kender dem fra bl.a. Memphis i USA. Da vi i november var i USA fik vi en stor portion ny inspiration med retur og vi har dermed skabt - Bone's Pork Festival - hvor du kan surfe igennem 4 forskellige nye barbeque favoritter, som tilføjelse til menukortet😍

Oh Boy Burger 
Den velkendte Big Boy Burger har fået en opgradering og du får her en burger med saftig oksekød, Apple Smoked Bacon, Pulled Pork, ost, Smoked BBQ, mayo, salat, løg, pickles og tomat. 
KUN 169,- 

Pulled Pork Burger 
Der er selvfølgelig ingen Pork Festival uden en Pulled Pork Burger. Den er fyldt med lækker, saftig pulled pork, summerslaw, pickles, syltede rødløg, mayo og selvfølgelig med vores egen Smoked BBQ. 
KUN 159,- 

Pork Highway 99 
Med Pork Highway 99 får du muligheden for, at prøve lidt af det hele og som BBQ er blevet tilberedt gennem generation i Sydstaterne. Du får en tallerken med saftig pulled pork, supermørt pork shank, 150 g. Bone's Originale Spareribs, syltede rødløg, pickles og en summerslaw. 
​​​​​​​KUN 229,- 

Spareribs & Coleslaw 
Skal det være ægte amerikansk Pork Festival, kommer du ikke uden om vores egne møre spareribs - det er vores gæsters absolut favorit siden 1990. Her får du serveret 450g Bone's Originale Spareribs, med summerslaw. 
​​​​​​​KUN 218,- 

Alle hovedretter serveres selvfølgelig med pommes frites og/eller bagekartoffel 🔥

Bestil bord her
____
Gælder ikke Bone's Lalandia, Nuuk eller ved take away. Gælder hele juni.