Take away Bestil bord
Nyt om Bone's

Støt kampen mod kræft

Lige nu lever 3.400 danske børn og unge under 24 år med kræft. Med en donation på 400.000 kroner ønsker Bone’s at støtte Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde for at mindske kræfttilfælde hos børn og unge.

De fleste mennesker har i en eller anden forstand haft kræft inde på livet – enten som patient eller pårørende. Kræft kan ramme alle, store som små, unge som ældre. Uanset hvad er kræft ikke for børn, og derfor ønsker Bone’s at støtte Kræftens Bekæmpelse.

 ”Jeg synes selvfølgelig, at kræft er svært at acceptere uanset, hvem den rammer. Men jeg må indrømme, at jeg oplever en særlig urimelighed, når sygdommen rammer børn og unge, som stadig har en masse fantastiske oplevelser til gode. Oplevelser, som mange af os har været så privilegerede og heldige at opleve,” siger Jan Vinther Laursen, medejer og direktør for Bone’s.

Vigtigt at gøre en forskel
Bone’s har en meget klar familieprofil, og derfor er det helt naturligt for restaurantkæden at tage en aktiv del i Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Kræft er ikke for børn’, som hjælper kræftramte børn og unge på deres vej mod et sygdomsfrit liv.

”Jeg ser spændende perspektiver i, at vi hos Bone’s har en entydig og fælles sag, som vi alle kan samles omkring. At vi finder et fælles ståsted og med stolthed kan sige, at vi bliver en del af noget større, hvor vores arbejde gør en forskel,” siger Jan Vinther Laursen.

Alle gæster i Bone’s restauranter kan også vælge at støtte op om Kræftens Bekæmpelses arbejde ved at købe årets humørkalender med skøre og finurlige børnecitater. Donationerne til Kræftens Bekæmpelse går til bedre og mere effektiv behandling af kræftramte børn og unge, som samtidig skal minimere senfølger, så de får et bedre liv efter kræftsygdommen.

Når du betaler i restauranten eller i take away, har du mulighed for samtidig at donere 50 kr. til Kræft er ikke for børn indsamlingen.