Take away Bestil bord
Nyt om Bone's

EM Fest på Bone's med masser af lækre tilbud

Eriksen, Delaney, Schmeichel.. Kom så, vi står bag jer!

En sejr til EM kræver gode ben. Dem har vi masser af og er selvfølgelig vores lækre Bone's Original Spareribs, som vi serverer under hele slutrunden. 
Nyd en middag på Bone's før og efter alle kampene.

Tilbud i restauranten
Sommerens lune aftener er perfekte til EM, iskolde Heineken og lækre snacks. Kig forbi efter kampen og prøv vores helt nye snackkurv til KUN 99,- Du kan også score 4 x Heineken i en bucket til KUN 100,-

Vi giver desuden refill på sodavand, øl og craft øl for KUN 20,- pr. stk. og KUN 30,- på alle vores lækre økologiske cocktails fra Nohrlund. Lækkert ik'? Nyd en cocktail eller lækker øl efter kampen på Bone's

Åbent til midnat 
I Aarhus C, Aalborg C, Kolding og Vejle holder vi åbent helt frem til kl. 24.00. Kig forbi til en kold øl og en sen aftensnack.

 

Snackkurv gælder ikke som hovedret og kan ikke kombineres med andre kampagner. Tilbud gælder t.o.m. 11. juli 2021. Fås ikke på Bone's Lalandia og Nuuk. Restauranterne lukker før kl 24, såfremt der ikke er flere gæster efter kl 22.

 

Tilbud i take away
Faxe Kondi fejrer 50 års jubilæum med en limited flaske bobler. Når du køber en box i take away, giver vi en gratis flaske med, så du er klar til at poppe proppen, når Danmark scorer!

Tilbud gælder så længe lager haves. Kan ikke købes separat. Fås ikke på Bone's Lalandia og Nuuk.