Take away Bestil bord
I restauranten

Jubii. Børn spiser til 1/2 pris

Bone's er for alle, men børn har altid en helt særlig plads hos os. 

Derfor spiser alle børn valgfri juniorhovedret + fri salatbar til HALV PRIS. Vælg mellem alle vores lækre juniorretter. Vi glæder os helt enormt til at se dig igen, og til at kunne servere møre spareribs, sprøde pommes frites, frisk salatbar og iskolde øl og sodavand. 

Når du og din familie ankommer til restauranten, skal I igennem Coronapasset for at komme ind i 'Spareribsland'. (Gælder ikke for afhentning af take away). De mindste skal have stemplet deres Coronapas (en GRATIS malebog med masser af sjov og underholdning + farveblyanter) og de voksne skal vise sheriffen gyldigt coronapas. Når I er kommet igennem, er der ingen grænser for, hvad køkkenet disker op med af lækkerier. 


HUSK DIT CORONAPAS (Gælder ikke for afhentning af take away og børn under 15 år)

Der er naturligvis styr på sikkerheden, og vi sørger for god afstand, håndsprit og udluftning, så du trygt kan invitere familien på en hyggelig middag på Bone's. Som tidligere skal du bære mundbind, når du bevæger dig rundt i restauranten. Derudover skal du huske at medbringe dit coronapas, så du kan dokumentere ét af følgende: - Du er færdigvaccineret - Du kan fremvis et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget. - Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer. Er du fritaget for coronatest, er du naturligvis også velkommen på Bone’s.

 

Maks. to børn (op til 12 år) pr. spisende voksen. Gælder ikke Bone’s take away, Nuuk og Lalandia - hold dig orienteret om Lalandias åbning på www.lalandia.dk