Take away Bestil bord
Take away tilbud

Homestyle Grill-Selv Boxe

Sommer og sol er lig med badebassin, hækklipning og grill i haven. Som noget helt nyt på Bone’s kan du nu vælge mellem fire superlækre BBQ Grill Selv Boxe i take away. 
Vi har udvalgt det møreste og bedste kød til din BBQ-aften: Fra lækre steaks af Hereford-kvæg til Dansk Gårdkylling, luksusfrankfurtere fra Rio Lucia og vores egne populære spareribs! 
I boxene får du desuden friskblandet salat, kartoffelsalat, hvidløgssmør, majskolber og meget andet. Med andre ord: Vi har sammensat alt det, du skal bruge til din grillaften – du skal blot tænde grillen og forkæle dine gæster! 

Bestil nu
 
SOMMERKONKURRENCE: Vind en Weber gasgrill VÆRDI 7.999,- 
Køber du en Homestyle BBQ Box inden 31. juli 2020, er du med i lodtrækningen om den vildeste gasgrill fra Weber. Genesis® II E-310 GBS Gasgrill har en eksklusiv grillmotor i absolut verdensklasse, tre kraftfulde brændere, gourmet BBQ System-grillriste med iGrill, 3-kompatibilitet + 10 års Weber-garanti på alle grillens dele. Og det bedste af det hele? Den kan blive din! For hver bestilling du laver, får du et lod i puljen!  
Vi trækker en vinder mandag d. 3. august 2020.
 
BRUG FOR HJÆLP - SE FILMEN 
Skal du bruge et godt stegeråd eller et generelt tip fra en ægte BBQ-barista? Hop ind på homestyle.bones.dk/videos, og tryk på den boks, du har købt, så guider vi dig godt igennem. 
 
___
 
Homestyle BBQ Boxe kan bestilles alle dage. Afhentning skal ske senest kl. 18. Fås ikke på Bone’s Lalandia og Nuuk.