Take away Bestil bord
I restauranten

Forkæl dine medarbejdere, og få et gratis gavekort

En alternativ julefrokost

Julefrokosten på arbejdspladsen er for mange en tiltrængt pause i hverdagen, hvor vi kan mødes med vores kolleger i festlige og mere uformelle rammer end normalt.
Det er et højdepunkt, som vi særligt i år har set frem til efter mange måneder med fokus på restriktioner og begrænsninger – men det ser desværre ud til, at vi må undvære julefrokosten i december 2020.

Hold julefrokosten med familie og venner
Aflysningen af årets julefrokost på arbejdspladsen behøver dog ikke betyde, at det er slut med hygge, dejlig mad og gode oplevelser resten af året. Vi foreslår, at du forkæler dine medarbejdere med et gavekort til Bone’s, som de hver især kan bruge sammen med familien eller andre nære kontakter. På den måde passer I på hinanden på arbejdspladsen – og på Bone’s står vi klar til at passe på jer, når I besøger vores restauranter. Vi forkæler jer selvfølgelig stadig med lækre Bone’s Original Spareribs, store burgere, saftige steaks og frisk salat. Er der plads til mere, er der ‘all you can eat’ softice og ægte amerikansk cheesecake. Velbekomme.

Forkæl dine medarbejdere, og få et gratis gavekort
Vi har selvfølgelig sørget for et ekstragodt tilbud til dig, der vil give dine medarbejdere en lidt anderledes ”julefrokost”, og derfor får du et gratis gavekort med for hvert 10. gavekort, du køber.

Hos Bone’s ønsker vi alle en rigtig glædelig jul. Pas godt på hinanden.

Du bestiller gavekortene her. Vi sender gavekortene med GLS, så de bliver leveret trygt og hurtigt til dig.