Take away Bestil bord
Nyt om Bone's

Ny minibog om Sam Bone Jr. og BBQ Town

Velkommen til vores interaktive børnespil

Eventyret om Sam Bone Jr. fortsætter og han har brug for børnenes hjælp. Bog nr. 4 er nu landet i restauranterne og denne gang er er Junior og co. kommet på glat is. 

Junior og vennerne har brug for børnenes hjælp til når de roder sig ud i spændende men vanskelige udfordringer. 

Børnene får udleveret en minibog når de besøger os i restauranterne. Bogen kan både læses med og uden app. Siderne kan nemlig scannes med mobilen og på den måde, kan børnene være med til at løse flere forskellige interaktive spil. Bogen indeholder ligeledes fysiske opgaver, der kan løses i bogen. I alle interaktive spil optjener børnene point, som kan bruges til at bygge deres helt egen restaurant. Vi bygger hele tiden på, med flere bøger, flere spil og restauranten bliver udvidet.

 

Tag børnene med på restauranten og få udleveret minibogen

Hent ‘Bones Junior’ appen for at løs opgaver i samarbejde med Junior og co. 

I appen venter timevis af sjov for børn i alderen 2 – 12 år, og det er naturligvis et børnespil, der er skræddersyet til alle Bone’s trofaste små gæster, hvor de bl.a. vil kunne;

  • Løse gåder og mysterier
  • Lære at regne og tælle med Junior
  • Der er brug for hjælp til at gøre restauranten klar
  • Hjælpe Junior med at finde den mystiske kok
  • Gå på opdagelse i BBQ Town med Sam Bone Junior.

 

Alt indhold er på dansk og gratis (ingen køb i appen) og bogen kan naturligvis også læses uden appen. Findes på App Store og Google Play Store. Den kan ikke fås i take away.